A2

Επιβεβαίωση για Φραγκιαδάκη

Επιβεβαίωση για Φραγκιαδάκη

Πανηγυρική δικαίωση για το volleyplanet, που είχε προαναγγείλει τη συμφωνία της Ελένης Φραγκιαδάκη με τον Α.Σ.ΠΕ. ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με επίσημη ανακοίνωση της, επιβεβαίωσε τη συνεργασία με την έμπειρη ακραία αλλά και με τη νεαρή Ζωή Τουρνάκη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο Α.Σ.ΠΕ. ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τις αθλήτριες Ελένη Φραγκιαδάκη και Ζωή Τουρνάκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στο πλαίσιο ανανέωσης και ενίσχυσης της ομάδας, επιχειρείται η επίτευξη άμεσης συμφωνίας και με άλλες αξιόλογες αθλήτριες».

Να σημειωθεί ότι η Φραγκιαδάκη γεννήθηκε στην Κρήτη το 1982, είναι 33 ετών έχει ύψος 1μ87, έκανε τεράστια καριέρα στην Α1 ως μέλος της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟ. Το 2009 το Γενάρη η όμορφη Κρητικοπούλα και μετά από 116 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη διοίκηση των «πρασίνων» και σταμάτησε για τρία χρόνια. Επανήλθε το 2012 στην ομάδα της πατρίδας της, τον Μεσσαρά για δύο χρόνια και το 2014 αγωνίστηκε με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου που τον βοήθησε να πετύχει την άνοδο στην Α1 μετά απο μια μονομαχία θρίλερ με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Όσον αφορά την 25 χρονη Ζωή Τουρνάκη, επέστρεψε στο σύλλογο που ξεκίνησε το βόλει και μετά από μια μεγάλη περιπλάνηση σε Τράχωνες, Βάρη, Άρτεμις Κορυδαλλού και Πανιώνιο τα τελευταία δύο χρόνια.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...