A2

«Νηρηίδα» η Φραγκιαδάκη

«Νηρηίδα» η Φραγκιαδάκη

Μετά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην καριέρα της, ως αθλήτρια του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, η πρώην άσος του Παναθηναϊκού Ελένη Φραγκιαδάκη, μετακομίζει από το Μπραχάμι για νοτιότερα… κλίματα και πάει στη Βούλα, όπου θα κυνηγήσει μία ακόμη διάκριση με τα “χρώματα” της Θέτιδας.

Η όμορφη Κρητικοπούλα, που φέτος είχε μεγάλη συμβολή στην επιτυχημένη πορεία και την άνοδο της ομάδας του Δήμου Φιλιπάτου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Volleyplanet, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Χρήστου Παπαθανασίου και απομένουν μόνο οι υπογραφές, για να μεταμορφωθεί σύμφωνα με τη μυθολογία, σε μία από τις μία από τις ομορφότερες και ικανότερες Νηρηίδες.

Αναμφίβολα, με την επικείμενη αυτή μεταγραφή, η διοίκηση της ομάδας της Βούλας, που φέτος τερμάτισε στην 4άδα του Α΄ ομίλου, δείχνει πως βάζει ψηλά τον πήχη και θέλει να χτυπήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στα σαλόνια της Α1 γυναικών.

Φωτό: Interactive Sports

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...