ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ερωτηματικά για την πενθήμερη απουσία Ναράνχο από την Εθνική (φωτ)!

Ερωτηματικά για την πενθήμερη απουσία Ναράνχο από την Εθνική (φωτ)!

Μπορεί η Εθνική γυναικών να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την μεγάλη της επιστροφή στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζεται μόνο ευρωπαϊκός δεν μοιάζει για να μην τον χαρακτηρίσουμε «ερασιτεχνικό»…

Ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο δεν θα περνούσε η είδηση ότι δυο εβδομάδες πριν από το Euro2019 και στο φίνις  της προετοιμασίας, θα μπορούσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράνχο να βρίσκεται στη Γερμανία με πενθήμερη άδεια από τη γαλανόλευκη με στόχο να παρουσιαστεί επίσημα από την Πότσδαμ.

naranxo1

Για του λόγου το αληθές, η γερμανική ομάδα έβγαλε τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Ναράνχο να βρίσκεται από την παρουσίαση μέχρι την προπόνηση και το «to know us better» δείπνο με πίτσες!

Είναι απορίας άξιο ποιος γνώριζε και ποιος έδωσε τέτοια… καλοκαιρινή άδεια σε τόσο κομβικό σημείο για την Εθνική. Όπως επίσης –μετά και το ζήτημα με τη Χαντάβα το οποίο επίσης έχει περάσει στα… ψιλά– και ο ίδιος ο κόουτς μοιάζει να έχει υποπέσει σε ατόπημα, καθώς και άλλοι προπονητές παρουσιάζονται ανά την Ευρώπη και έχουν διπλές υποχρεώσεις αλλά ταξιδεύουν με αυθημερόν άδεια από τις Ομοσπονδίες.

Πάντως, η Εθνική αυτές τις μέρες είναι στα σίγουρα χέρια του συνεργάτη του Ναράνχο, Νίκου Μπουτσουρή με διπλές προπονήσεις και αναμένεται την Παρασκευή στην Ουγγαρία για το διεθνές τουρνουά, εκεί όπου θα ενσωματωθεί και ο Ομοσπονδιακός.

Ωστόσο, είναι κρίμα να χαλάει το «μομέντουμ» για τις διεθνείς μας που θα έπρεπε να βρίσκονται στο επίκεντρο για τις προσπάθειες που κάνουν να παρουσιαστούν έτοιμες για το όνειρο!