DARK ROOM

«Έσπασε» τα… χρονόμετρα ο «Λευκός Αιθίοπας»!

«Έσπασε» τα… χρονόμετρα ο «Λευκός Αιθίοπας»!

Τα εύσημα του παγκόσμιου πρωταθλητή, Περικλή Ιακωβάκη κέρδισε ο Σάκης Ψάρρας, τρέχοντας με την ομάδα της «Novasports Running Team» στο νυχτερινό αγώνα δρόμου “Lighting Up Athens”.

LIGHTING UP ATHENS *** NOVA ***

Μπορεί πριν λίγες μέρες να ανακοίνωσε επίσημως ότι αποχωρεί από την ενεργό αγωνιστική δράση και από την προεδρία του ΠΑ.Σ.Α.Π. ωστόσο τα… τρεξίματα για το νέο προπονητή του Εθνικού Πειραιώς, μάλλον δεν σταματάνε ποτέ!

psarras_dromeas 1

Η αγάπη του για τον αθλητισμό, αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής είναι κάτι που χαρακτήριζε ανέκαθεν τον Σάκη Ψάρρα ως αθλητή και ως άνθρωπο. Εξ’ ου και οι συμμετοχές του σε σημαντικούς αγώνες, όπως πέρυσι όπου έτρεξε για πρώτη φορά με τον αδελφό του Αργύρη και την ομάδα του «Holmes Place» στα 10χλμ του Μαραθωνίου της Αθήνας, το περσινό και φετινό “Σπέτσαθλον” κ.α.

psarras_dromeas 2

Την περασμένη Κυριακή, μαζί με τα υπόλοιπα 60 μέλη της ομάδας της «Novasports Running Team», εργαζόμενοι της Forthnet και των Καταστημάτων Forthnet, αλλά και φίλοι και συνεργάτες της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και  οι Κλέλια Πανταζή (Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής), Τίμος Παπαδόπουλος (Πρωταθλητής Στίβου) και Σωτήρης Ιακωβάκης (Πρωταθλητής Στίβου), ο Ψάρρας έτρεξε υπό  τις προπονητικές οδηγίες του  «Captain», Περικλή Ιακωβάκη στο νυχτερινό αγώνα δρόμου “Lighting Up Athens”,  που στήριξαν ως Χορηγός Επικοινωνίας τα κανάλια Novasports.

psarras_dromeas 4

Με αφετηρία λοιπόν και τερματισμό την πλατεία του Παναθηναϊκού Σταδίου ο Ψάρρας κάλυψε την απόσταση των 5 χιλιομέτρων σε χρόνο-ρεκόρ 24 λεπτών και 13 δευτερολέπτων (24′ 13”), κερδίζοντας τα εύσημα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή – αρχηγό της ομάδας και δικαιολογώντας το πρόσφατο παρατσούκλι του “Λευκού Αιθίοπα”, που έχει για… πρωινό τους Κενυάτες πρωταθλητές.

psarras_dromeas 3