A2

Εθνικός: Όγδοη μεταγραφή ο Δημητριάδης!

Εθνικός: Όγδοη μεταγραφή ο Δημητριάδης!

Στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά, που αγωνίζεται στην Α2 ανδρών, θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Ανέστης Δημητριάδης που αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό φετινό απόκτημα του συλλόγου!

Ο  Ανέστης είναι γιος του εβρίτη πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Μάκη Δημητριάδη και μεγαλύτερο αδερφό του Θωμά που αγωνίζεται στον Εθνικό Αλ/πολης. Ο Ανέστης Δημητριάδης την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα του Μαρκόπουλου.

Ο ύψους 1.90μ παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και από το 2006 και μετά έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκης Αιγινίου, Γαλαζία, Επίκουρου, ΑΟΝ Αργυρούπολης και πέρυσι του ΑΟ Μαρκοπούλου

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός του Δημητριάδης ο Εθνικός Πειραιά έχει αποκτήσει επίσης τους: Μιχάλη Λιόντα από την Παλλήνη, Αχιλλέα Μπάση και Γιάννη Τοκάνη από τον Πανελλήνιο, Γιάννη Αλεξίου από την Λαμία, Αλέξανδρο Τουρνάκη από τον Μίλωνα και Βαγγέλη Λουκά από τον Παναθηναϊκό, Τάσος Παπακυριακού κεντρικός από Πανερυθραϊκό.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...