CHALLENGE CUP

Έτοιμος για… Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για… Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης προς τους 8 του Τσάλεντζ Καπ ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ρέντη (18:00) την Λοκομοτίβ Μπακού από το Αζερμπαϊτζαν…

Οι Πειραιώτες μετά από δύο προκρίσεις στο… χρυσό σετ κόντρα σε Ινεγκόλ και Τούρ απέναντι στους Αζέρους θέλουν να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο και να δείξουν έτοιμοι για τον επαναληπτικό του Μπακού.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ έχοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους αισιοδοξεί πως οι “ερυθρόλευκοι” θα φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους προς τον επόμενο γύρο του θεσμού.

Μουνιόθ : «Συγκεντρωμένοι για το πρώτο βήμα πρόκρισης»

Ο Ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στην αναμέτρηση δήλωσε «Επιστρέφουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το επόμενο παιχνίδι μας για το Challenge Cup κόντρα στη Λοκομοτίβ Μπακού. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και έχουμε μεγάλο κίνητρο για συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά στην έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε το πρώτο βήμα και να προκριθούμε στη συνέχεια στον επόμενο γύρο. Είναι επίσης σημαντικό να είναι γεμάτο το γήπεδο όχι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και σε κάθε αγώνα που παίζουμε γιατί μπορεί κάποιες στιγμές που η ομάδα θα…υποφέρει να επανέλθει με την υποστήριξη των φιλάθλων μας».

Ντρζιζγκα : «Με σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα στην Λοκομοτίβ»

Απο την πλευρά του ο Πολωνός “μαέστρος” του Ολυμπιακού Φαμπιάν Ντρζίζγκα έδειξε για μια ακόμη φορά το μαχητικό πνεύμα που τον διακρίνει δηλώνοντας έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκριση επί της Λοκομοτίβ Μπακού.

Ο τρελός Πολωνός του Ρέντη υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Την Τετάρτη δίνουμε το πέμπτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι για φέτος. Προερχόμαστε από δυο διαδοχικές προκρίσεις και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη αν την υποτιμήσουμε. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε καμία περίπτωση αφού, ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο για να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Challenge Cup. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης αλλά για να συμβεί αυτό, οφείλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Ποντάρουμε πολλά στη δυναμική της έδρας και περιμένουμε τους οπαδούς μας να έρθουν την Τετάρτη στο Ρέντη και να μας ενισχύσουν, αφού η παρουσία της είναι πάντα καθοριστική».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.