CHALLENGE CUP

Έτοιμος για…πρόκριση ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για…πρόκριση ο Ολυμπιακός

Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά του Challenge Cup θέλει το απόγευμα της Τρίτης (17:00- COSMOTE 7HD) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τους Ρουμάνους της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλει να δώσει συνέχεια στην φετινή εξαιρετική του πορεία στο Challenge Cup. Μετά την επικράτηση επί του Μίλωνα για τη Volleyleague, οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τρίτη την Στεάουα Βουκουρεστίου και με τον τίτλο του φαβορί δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι χωρίς προβλήματα και με την ομάδα να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι δήλωσε «Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί καλά, για να αντιμετωπίσει τη Στεάουα, δίνοντας το 100%, με σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία. Είναι, ίσως, η πιο δυνατή ομάδα που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα, θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω, οι φίλαθλοι μας να μας βοηθήσουν, να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαδός Ιντάλγκο ζήτησε την στήριξη του «ερυθρόλευκου» κόσμου προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη επί μιας καλής ομάδας όπως χαρακτήρισε την Στεάουα.

«Η Στεάουα είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε σημείο του παιχνιδιού, γιατί ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του. Προσωπικά, θα συναντήσω φίλους, που έχω παίξει μαζί τους στην Πολωνία και θα είναι μια μεγάλη μάχη, για να πάμε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης στην Ευρώπη» υπογράμμισε ο Ιντάλγκο που συμπλήρωσε «Ανυπομονώ να δω γεμάτο το γήπεδο μας, με τους φιλάθλους μας της Θύρας 7, να είμαστε ένα, όλοι μαζί. Είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο μας και θέλουμε, με τη βοήθεια τους, να κάνουμε το πρώτο βήμα εδώ, στο σπίτι μας, για να περάσουμε στην ημιτελική φάση του Challenge Cup».