Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευρωπαϊκή πρόβα στην Σύρο

Ευρωπαϊκή πρόβα στην Σύρο

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυνατές αναμετρήσεις θα έχουν οι φίλαθλοι της Ερμούπολης καθώς ο Φοίνικας Σύρου από τις 24 έως 30 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή του Παφιακού, της Βοϊβοντίνα και του ΠΑΟΚ.

Δυνατό τουρνουά όπου ο Σάσα Στεφάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αντοχές και τις δυνάμεις των παικτών του διοργανώνει ο Φοίνικας Σύρου στα τέλη του μήνα.

Έπειτα από ένα μικρό διάλλειμα οι «Πειρατές» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, της Σερβικής Βοϊβοντίνα αλλά και του Παφιακού από την Κύπρο.

Μάλιστα η ομάδας της Σερβίας θα φιλοξενηθεί από την διοίκηση του Φοίνικα Σύρου από τις 24 έως 29 του μήνα, ενώ η Βοϊβοντίνα θα ανταποδώσει των Συριανών στις 4 -5 και 6 Οκτωβρίου όταν και θα τον φιλοξενήσει στην πόλη της για σειρά φιλικών αγώνων.

Το Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ στην Ερμούπολη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

18:00 ΠΑΟΚ – Παφιακός

20:30 Φοίνικας Σύρου – Βοϊβοντίνα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00 Βοϊβοντίνα – Παφιακός

19:30 Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

12:00 ΠΑΟΚ – Βοϊβοντίνα

15:00 Φοίνικας Σύρου – Παφιακός