CHALLENGE CUP

Ευρώπη ως αουτσάϊντερ

Ευρώπη ως αουτσάϊντερ

Με στόχο να συνδυάσει την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια με χαμόγελα και νίκη η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (20:30) την Μπριτσκο Γεντίτσοβο. Από την Βοσνία στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ.

Η ώρα της Ευρώπης για την ΑΕΚ έφθασε καθώς την Τετάρτη υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Μπρίτσκο Γεντίτσοβο για το Τσάλεντζ Καπ.

Βασικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην Βοσνιακή ομάδα και παρουσία του κόσμου τους να διεκδικήσουν τη νίκη, έχοντας τον τίτλο του αουτσάϊντερ.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης αναφερόμενος στο Ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινά από τη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην Μπριτσκο Γεντίτσοβο δήλωσε «Σίγουρα όταν συζητάγαμε το καλοκαίρι για την φετινή περίοδο δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας μια ευρωπαϊκή πορεία αλλά όταν συμμετέχεις σε ένα τέτοιο ευρωπαϊκό παιχνίδι θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου, αλλά την ομάδα και φυσικά την χώρα σου. Για εμάς είναι μια τελείως διαφορετική πρόκληση από το πρωτάθλημα, θα κατέβουμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Εξάλλου δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θέλουμε να προσφέρουμε καλό θέαμα στον κόσμο που πιστεύω θα έρθει να παρακολουθήσει το ματς και να κάνουμε όλους τους φιλάθλους μας  χαρούμενους».

Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην έδρα της. Ο Δήμος Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε το «πράσινο» φως για το παιχνίδι του Τσάλεντζ Καπ κάτι που κάνει τους πάντες χαρούμενους…

Ο τεχνικός της ΑΕΚ  σχολιάζοντας την επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια υπογράμμισε «Πιστεύω πως η αυριανή μέρα είναι μέρα χαράς για την ομάδα, γιατί θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια η οποία αναμένεται να έχει πολύ κόσμο. Σίγουρα η ΑΕΚ θεωρεί αυτό το γήπεδο σπίτι της και θέλει να το συνδυάσει με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη».

Ο Ρουμελιώτης απαντώντας για το αν γνωρίζει κάτι από την αντίπαλο της ΑΕΚ τόνισε «Έχω μια πληροφόρηση. Έξω εξασφαλίσει ένα βίντεο της και έχω δει κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να έχω μια κατασταλαγμένη για το τι θα δούμε. Σίγουρα είναι μια αξιόλογη ομάδα που πέρσι είχε περάσει δύο γύρους στην Ευρώπη. Έχει το ίδιο ρόστερ με το περσινό, δεν έχουν ξένες όπως και εμείς και έχουν μόνο Βόσνιες αθλήτριες. Αναμένεται να είναι ένα ομοιογενές σύνολο με τον προπονητή της να είναι πολλά χρόνια στο πάγκο της. Πρέπει να παίξουμε καλά με σωστή τακτική για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος για μια ακόμη φορά ο προπονητής της Ένωσης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει τον τίτλο του αουτσάϊντερ… Βεβαίως αυτό μέχρι στιγμής έχει βγει σε καλό για την Ένωση στο ελληνικό πρωτάθλημα και ευελπιστεί να λειτουργήσει το ίδιο καλά και στην Ευρώπη..

«Όπως έχω πει και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη η ΑΕΚ έχει τον τίτλο του αουτσάϊντερ φέτος Από αυτήν την αφετηρία ξεκινάμε και με την δική μας απόδοση μέσα στο γήπεδο προσπαθούμε να φέρουμε τον κάθε αγώνα στα μέτρα μας για να μπορέσουμε να υπερβούμε όλα τα εμπόδια» δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.