Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εξελίξεις και σεναριολογία στον ΠΑΟΚ

Εξελίξεις και σεναριολογία στον ΠΑΟΚ

Το «στρατόπεδο» του ΤΑΑ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναβρασμό τις τελευταίες ώρες αφού η ήττα από τον Φοίνικα Σύρου –δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα και τρίτη μαζί με την ήττα από τη Νόλικο- έπεσε… βαριά και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Από τον Δικέφαλο δεν επιβεβαιώνεται τίποτα αλλά μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει κινήσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νίκι Ζελιάσκοφ για πρώτη φορά αμφισβητείται μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και είναι θέμα χρόνου η λύση συνεργασίας. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο Βούλγαρος τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Σύρο πρώτος ανέλαβε την ευθύνη και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης.

Στον ΠΑΟΚ από τη μια δεν θέλουν να βιαστούν αλλά από την άλλη το χρονικό σημείο δεν επιτρέπει λανθασμένες κινήσεις αφού οι υποχρεώσεις «τρέχουν» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη έχει φουντώσει η «σεναριολογία-ονοματολογία» χωρίς να έχει γίνει ουδεμία κίνηση επίσημα από το ΤΑΑ. Με… αυτήν όμως της επιστροφής του νταμπλούχου περυσινού προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Καλμαζίδη να ξεχωρίζει αφού όσο δύσκολη φαίνεται μετά και όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, τόσο μοιάζει να είναι μια επιλογή αρεστή από τους φίλους του Δικεφάλου και ικανή να βάλει εκ νέου σε τροχιά… restart τον νταμπλούχο.

Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων στο θέμα προπονητή αφού η ενίσχυση στο κέντρο θεωρείται δεδομένη για την ομάδα του ΠΑΟΚ.