Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζελιάσκοφ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ζελιάσκοφ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αναμένεται να φέρει εξελίξεις με τον κόουτς του Δικεφάλου, Νίκι Ζελιάσκοφ να αναλαμβάνει την ευθύνη και να θέτει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης. Από την άλλη, ο συνάδελφος του Ντούσκο Νίκολιτς  ήταν χαρούμενος για ακόμα μια μεγάλη νίκη στην Α1!

Συγκεκριμένα, ο Νίκι Ζελιάσκοφ σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε: “Είναι λίγος καιρός που δεν παίζουμε καλά. Έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, Από το σερβίς, από την υποδοχή, έχουμε άσχημες επιλογές στο παιχνίδι μας. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση είναι δύσκολα τώρα και δεν είναι δικαιολογία ότι μας λείπει ο Παντακίδης ή δεν έχουμε άλλο ξένο. Χρειαζόμαστε έναν έμπειρο παίκτη στην ομάδα, που θα δώσει ηρεμία μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται μία ομαδική προσπάθεια. Αναλαμβάνω την ευθύνη μου, και για μένα προσωπικά, αν η διοίκηση θεωρεί πως η δουλεία μου είναι αυτή που φταίει, τότε εγώ δεν έχω πρόβλημα να φύγω”.

Τέλος, ο Ντούσκο Νίκολιτς ευτυχσιμένος και συγκρατημένος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που μετά τον Ολυμπιακό κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ που είναι οι μεγαλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, Σίγουρα μέσα μας έχουμε φιλοδοξίες και στόχους αλλά ακόμη είναι νωρίς και την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι με την Κηφισιά», τόνισε ο ψύχραιμος Ντούσκο Νίκολιτς