CHALLENGE CUP

«Φεύγουν» τα εισιτήρια της ρεβάνς

«Φεύγουν» τα εισιτήρια της ρεβάνς

Θέμα χρόνου είναι να εξαφανιστούν στην Αλεξανδρούπολη τα εισιτήρια του προσεχούς β’ ευρωπαϊκού αγώνα  Εθνικού με τη Μπενφίκα, όπου διατίθενται ήδη στο κοινό, καθημερινά 10πμ-1μμ. από τα γραφεία του Εθνικού (πλατεία παλιάς Δημαρχίας).

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον επαναληπτικό των “8” του Challenge Cup είναι μεγάλο και άπαντες θέλουν να “σπρώξουν” την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη στις “4” κορυφαίες ομάδες παίρνοντας παράλληλα μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της ομάδας από τους Πορτογάλους και πάλι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η τιμή της γενικής εισόδου στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” είναι 10 ευρώ, ενώ δεν ισχύουν «μπλε» διαρκείας και φοιτητικά. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD, θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στην ομάδα μας μέσω κουπονιών.

Η ζήτηση πάντως λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης είναι μεγάλη, αρκετά “μαγικά χαρτάκια” έχουν ήδη φύγει και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να τα προμηθευτούν έγκαιρα το δικό τους πριν “κάνει φτερά”.