A2

Φιλική… 4άρα του Εθνικού Πειραιά

Φιλική… 4άρα του Εθνικού Πειραιά

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα των φιλικών για την ομάδα του Εθνικού Πειραιά, που επικράτησε με 4-0 σετ απέναντι στον αξιόμαχο Πανιώνιο, στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, όπου πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα επιβλήθηκε του νεοφώτιστου στην Α2, Πανιωνίου με 3-0 σετ (25-17, 25-20, 25-11), ενώ ο Εθνικός κέρδισε και το εξτρά σετ που παίχθηκε με 25-22.

Μολονότι οι δυο ομάδες έδειξαν πως ακόμα βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας και παρουσιάστηκαν “μουδιασμένες”, οι προπονητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Εθνικός (Κλαρούδας): Λιόντας, Αλεξίου, Τοκάνης, Παπακυριάκου, Τουρνάκης, Μπάσης, Βολουδάκης (λ), Δημητριάδης, Πουλής, Σιώπης, Μαμάης.

Πανιώνιος (Α.Ψάρρας): Τσέργας, Καντιώτης, Κωνσταντόπουλος, Κουτσουρης, Φέλερης, Κωνσταντινίδης, Σπάλας, Κλειδόπουλος, Κουφόπουλος, Στυλιανού, Βλαβιανός, Μοσχοβάκης, Παπαθανασίου

Απο τους γηπεδούχους απουσιάσαν οι Λουκάς, Αδαμόπουλος, ενώ απο τους φιλοξενούμενους οι Κουντούρης, Τοζίδης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...