A2

Φιλιππάτος: «Tα κεφάλια κάτω»

Φιλιππάτος: «Tα κεφάλια κάτω»

Θετικό ντεμπούτο για το νέο προπονητή του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Δήμο Φιλιππάτο με τον ίδιο να ευχαριστεί αθλήτριες, διοίκηση και να δίνει το σύνθημα για δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

O προπονητής της ομάδας μας Δήμος Φιλιππάτος μετά την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου: «Η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι υπέστη ένα σοκ και πέρασε μια πολύ δυσκολη βδομάδα προσαρμογής πρώτα από όλα στα καινούρια δεδομένα. Από την Τρίτη μέχρι σήμερα η ομάδα δούλεψε αρκετά συγκεντρωμένα σε κάποια στοιχεία ατομικής και ομαδικής τακτικής και σήμερα είδα κάποια αποτελέσματα από αυτή τη δουλειά. Φοβόμουν λίγο το πώς θα παρουσιαστούμε στο γηπέδο λόγω της αλλαγής της μέρας και ώρας του αγώνα αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε.

Τώρα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο με τη Θετιδα Βούλας η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και απο τις ομάδες με τις οποίες θα συναγωνιστούμε για την πρώτη θέση. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε αυτό το ομολογουμένως πολύ δύσκολο έργο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την επαγγελματικότητα που έδειξαν αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις. Κατάφεραν να μετουσιώσουν τους κόπους τους σε ένα εύκολο όπως φαίνεται από το σκορ απότέλεσμα. Και πάλι συγχαρητήρια»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...