Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φλαούνας : «Δεν είχαμε άλλες δυνάμεις»

Φλαούνας : «Δεν είχαμε άλλες δυνάμεις»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κηφισιά ήταν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας, ενώ από την πλευρά του ο λίμπερο των Κρητικών, Σπύρος Βελούδης  δήλωσε πως η ομάδα συνεχίζει για το καλύτερο.

Μετά την ήττα στο Ζηρίνειο ο Άκης Φλαούνας δήλωσε «Περίμενα να έχουμε χειρότερη εικόνα μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια και τέσσερα ματς σε μία εβδομάδα. Τα δώσαμε όλα, δώσανε ότι είχαν τα παιδιά. Δεν είχαν άλλες δυνάμεις. Δώσαμε 100%, είμαι ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στα παιδιά που δώσανε τα πάντα σε ένα τριήμερο τρομερής επιβάρυνσης. Το μεγάλο όπλο της Κηφισιάς είναι το σερβίς. Έχουν πέντε τζαμπ σουτ πολύ αξιόλογα και υπάρχει και η ιδιαιτερότητα σε αυτό το γήπεδο, το Ζηρίνειο. Αυτό δίνει τρομερό πλεονέκτημα στην Κηφισιά να παίρνει πόντο στο μπρέικ πόιντ. Είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Πας σε μία κατάσταση που να έχεις δύο επιλογές στην επίθεση αλλά η Κηφισιά είχε επιτυχία και στο μπλοκ».

Ο λίμπερο του ΟΦΗ Σπύρος Βελούδης υπογράμμισε «Μας έλειπε αυτό που μας λείπει όλη τη χρονιά. Έτσι και σήμερα με συσσωρευμένη κούραση δεν τα καταφέραμε. Είναι εμφανίσεις για την ομαδική ικανοποίηση. Χαιρόμαστε τα παιχνίδια που δεν έχουν ενδιαφέρον. Συνεχίζουμε για το καλύτερο».