Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φλαούνας: «Τέτοιο πρωτάθλημα, ούτε ο… Σπίλμπεργκ!»

Φλαούνας: «Τέτοιο πρωτάθλημα, ούτε ο… Σπίλμπεργκ!»

Tον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό ταινιών, Στίβεν Σπίλμπεργκ επικαλέστηκε λίγη ώρα μετά τον τελευταία αγώνα πρωταθλήματος της χρονιάς ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας, αναφερόμενος στον απολογισμό της φετινής απίστευτης σεζόν της Volley League, που ολοκληρώθηκε με την 8η θέση της κατάταξης για τους Κρητικούς.

«Δεν είχαμε βαθμολογικό βάρος αλλά είχαμε μεγάλο βάρος σωματικό και πνευματικό. Δώσαμε επτά αγώνες σε 13 ημέρες. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά στην προπονητική. Σήμερα παραδώσαμε σώμα και πνεύμα. Τα παιδιά έχουν αδειάσει και το καλό νέο είναι πως βγήκαμε χωρίς τραυματισμούς από αυτή τη δοκιμασία. Το κακό είναι πως μείναμε από δυνάμεις. Ούτε ο Σπιλμπεργκ δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του εφετινού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά προσαρμοστήκαμε στο πρόγραμμα και τα δώσαμε όλα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου» επεσήμανε λίγο μετά την ήττα 3-0 σετ από τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Ν. Σμύρνης, στο τελευταίο  φετινό ματς των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Volley League για τις θέσεις 5-8 .

Από την πλευρά του ο ακραίος της ομάδας του Ηρακλείου, Σωκράτης Χαραλαμπίδης είπε: «Από την αρχή ξέραμε πως η σεζόν θα ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας. Μετά ήρθε και η διακοπή και τα πράγματα έγινε πιο δύσκολη. Κρατάμε τα θετικά. Αφήνουμε πίσω τα αρνητικά. Ήταν για όλους μία μεγάλη εμπειρία. Προχωράμε. Σήμερα με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου και εγώ προσπάθησα για το καλύτερο. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε όλη τη σεζόν».