CHALLENGE CUP

«Απόβαση» για πρόκριση στην Ουγγαρία

«Απόβαση» για πρόκριση στην Ουγγαρία

Με αισιοδοξία αλλά και «προίκα» τη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Βουδαπέστη ενόψει του επαναληπτικού με την Βάσας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/12, 19:00).

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στην Ουγγαρία για να υπερασπιστούν το σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη.

Κόντρα στη Βάσας, για τους «16» του Challenge Cup την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, κάτι που επιθυμεί να επαναλάβει και αύριο.Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Kοβάτσεβιτς: «Σημαντικό πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr : «Σίγουρα έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη στο πρώτο ματς η οποία μπορεί να ήρθε εύκολα, αλλά αυτό συνέβη χάρη στην πολύ καλή μας απόδοση. Όπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, η Βάσας δεν είναι κακή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση».