Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φρέσκο… αίμα στη Λιναμάρ Μπεκεστσεμπάι

Φρέσκο… αίμα στη Λιναμάρ Μπεκεστσεμπάι

Από τη φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας η Αργεντίνα διεθνής διαγώνια, Λουτσία Ντανιέλα Φρέσκο.

Η 26χρονη πρώην άσος του Πανναξιακού, που έφτασε με την ομάδα της Νάξου σε δύο τελικούς στην χώρα μας, Κύπελλο Ελλάδας και Α1 γυναικών, συνεχίζει για 7η σεζόν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, μετά την προηγούμενη θητεία της σε Γερμανία (Πότσδαμ) και Ιταλία (Ρομπούρ Μάσα, Σοβερράτο) και Ελλάδα.

Στην Λιναμάρ Μπεκεστσαμπάι, η Φρέσκο, που αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα Οκτωβρίου, θα έχει προπονητή τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουγγαρίας, Αλμπέρτο Σαλομόνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά για μία τριετία στην Βundesliga με το Πότσδαμ.

Στη νέα της ομάδα, η Φρέσκο θα αντικαταστήσει τη Ρωσίδα “μπόμπερ”, Ιρίνα Σμίρνοβα, που επέστρεψε στην πατρίδα της για λογαριασμό της Ντινάμο Κράσνονταρ, ενώ μεταξύ των νέων συμπαικτριών της άσου της “μπιανκοσελέστε” θα είναι και οι δύο ξένες νεοαποκτηθείσες ακραίες, η διεθνής Σέρβα, Μίλιτσα Μπαζάρεβιτς από την ιταλική Μόντσα και η διεθνής από την Κροατία, Λουτσίγια Μίλναρ (Μπλάντοστ Ζάγκρεμπ).