Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γεωργιάδου: «Πήραμε τη ναυμαχία»!

Γεωργιάδου: «Πήραμε τη ναυμαχία»!

Ιστορικές  στιγμές ζει εδώ και λίγα 24ωρα το νησί της Σαντορίνης. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του νησιού, στην δεύτερη χρονιά της στην Α1, κατόρθωσε να επικρατήσει στη μεγάλη «ναυμαχία» του Αιγαίου με 3-1 κόντρα στον Πανναξιακό και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την τρίτη θέση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά.

GEORGIADOU thira kipseli-05643

Από τις κορυφαίες της «φρεγάτας Θήρα» που βύθισε την «κορβέτα Νάξος», ηταν η εκπληκτική κεντρική,  Αναστασία Γεωργιάδου,  ένα πραγματικό «ηφαίστειο» πάθους όπου με 10 πόντους (4/9 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ), βοήθησε αποφασιστικά στην κατάκτηση του υπερπολύτιμου τρίποντου και η οποία δήλωσε στον Volleyplanet: « Ήταν μια  «ναυμαχία» που την περιμέναμε όλοι στο νησί και την κερδίσαμε δίκαια, όπως την είχε χαρακτηρίσει εύστοχα το σαϊτ σας.

Georgiadou-vergidou thira-0987

Ξέραμε ότι ήταν ένα ματς- κλειδί για την φετινή  πορεία και την κατάκτηση των στόχων μας και μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασιστικά για να πάρουμε το τρίποντο που τόσο πολύ θέλαμε. Ο Πανναξιακός ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος  που κατέβηκε με στόχο τη νίκη αλλά εμείς δεν του αφήσαμε κανένα περιθώριο αν και πήρε το πρώτο σετ στην αρχή του αγώνα.

Φανήκαμε όμως πολυ δυνατές ψυχολογικά, ανεβασαμε κατακόρυφα την απόδοση μας και τον υποχρεώσαμε να λυγίσει μπροστά στην μεγάλη επιθυμία και το πάθος που είχαμε για τη νίκη αλλά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που  δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.»

Η 25 χρονη φετινή αποκάλυψη της Σαντορίνης, που βλέπει τον κόσμο από τα 1μ87 και έχει περάσει από Βάρη, Πανελλήνιο, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς έπλεξε το εγκώμιο των συναθλητριών της αλλά και των φιλάθλων του νησιού:

Thira oles mazi panigyria-34567

«Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά τον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικός και μας έδωσε φοβερή ώθηση για να νικήσουμε τον Πανναξιακό,μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Αυτοί είναι καθαρά φίλαθλοι του βόλεϊ δικοί μας.

Η εξέδρα των «Volkans» μαζί με τον απλό κόσμο ήταν φανταστική.Με την φετινή μας πορεία φάνηκε και η σπουδαία δουλειά που κάνουμε καθημερινά με τον κόουτς τον κ. Οικονόμου. Δουλεύουμε πολλές ώρες καθημερινά στην τακτική και σε διάφορους τομείς όπως στο σέρβις και στο μπλοκ. Πλέον συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τα πλέι οφ.»