Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για “καρέ” με “αιώνιο” η Λαμπρούση

Για “καρέ” με “αιώνιο” η Λαμπρούση

Τα ντέρμπι των “αιωνίων” δικαίως θεωρούνται ως το “αλατοπίπερο” του ελληνικού αθλητισμού και αύριο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα αγωνιστικά τους “ξίφη”, στο πρώτο φετινό ματς όπου πέρα από το γόητρο μία από τις δύο ομάδες θα αποχαιρετήσει το αήττητο.

Στο σαββατιάτικο ντέμπι αιωνίων όμως του Μελίνα Μερκούδη (20.30) διακυβεύεται και ένα ακόμη προσωπικό αήττητο σερί. Αυτό της διεθνούς κεντρικής του Ολυμπιακού, Τζίνας Λαμπρούση η οποία φορώντας τα ερυθρόλευκα δεν έχει χάσει ποτέ μέχρι σήμερα από τον “αιώνιο” αντίπαλο. Και όπως δήλωσε στο Volleyplanet ελπίζει βέβαια αυτή η παράδοση να συνεχιστεί και αύριο…

“Κόντρα στον Παναθηναϊκό ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, έχω παίξει τρεις φορές, … Μια μέσα στην έδρα μας, μία εκτός και μία στο Κύπελλο… όπου προσωπικά μετράω «3 στα 3» και πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένες σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, θα φτάσουμε και πάλι στο στόχο μας. Τέτοια ματς εξάλλου κρίνονται κυρίως από τα λάθη” δήλωσε χαρακτηριστικά η MVP της 4ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών, που μετά την περιποίηση από προσφορά των κομμωτηρίων “Ιoannis hair and Beauty team”, που από φέτος η ΕΟΠΕ, προσφέρει ως έπαθλο στις κορυφαίες , θα εμφανιστεί στο ντέρμπι μευπέροχο ανανεωμένο look.

Πέρα όμως από την εξωτερική εμφάνιση η Λαμπρούση αισθάνεται πολύ καλά και μέσα της καιθώς η ψυχολογία που απορρέει από το φετινό κλίμα στην ομάδα του Γιάννη Νικολάκη ειναι πολύ ανεβασμένη όπως παραδέχεται και η ίδια στις δηλώσεις της στο Volleyplanet. “Όσον αφορά στον φετινό Ολυμπιακό και πέρυσι είχαμε καλό κλίμα, αλλά φέτος νιωθώ ότι είναι ακόμη καλύτερο. Ίσως επειδή έχει μικρύνει κι άλλο ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας και όλες οι κοπέλες νιώθουμε πιο κοντά ηλικιακά η μία με την άλλη. Αλλά το σημαντικό είναι ότι, όπως και πέρυσι γίνεται πολύ καλή δουλειά, η οποία μέχρι στιγμής αντικατοπτρίζεται και στο γήπεδο”.