CHALLENGE CUP

Για το «ερυθρόλευκο» πρώτο βήμα κόντρα στην Ταργοβίστε

Για το «ερυθρόλευκο» πρώτο βήμα κόντρα στην Ταργοβίστε

Στη μάχη της φάσης των «16» του Challenge Cup μπαίνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, που φιλοξενεί την Πέμπτη (25/1) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Ταργκοβίστε (ΟTESport 6 HD) με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους προκειμένου να πάρουν την απαραίτητη ενέργεια και ώθηση κόντρα στη ρουμανική ομάδα ενώ όπως παραδέχτηκε ο β΄προπονητής της, Άκης Ευσταθόπουλος η ελληνική ομάδα έχει πολλά στοιχεία τα οποία προβληματίζουν και… φοβίζουν την αντίπαλο.  

Χριστοδούλου: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου σε δηλώσεις στο osfp.gr τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι η Ταργκοβίστε είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλές αθλήτριες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη αυτή την περίοδο και στόχος μας είναι φυσικά η νίκη στο αυριανό ματς και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μέσα στην έδρα μας να μας βοηθήσει για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Σε σχέση με την προηγούμενη αντίπαλο τη Λογκρόνιο, η Ταργκοβίστε αποτελεί σίγουρα ένα πιο δύσκολο εμπόδιο και εφόσον το ξεπεράσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε και φέτος μακριά στη διοργάνωση».

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Ταργκοβίστε αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.