Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για το 2-0 ο ΠΑΟ, για την ισοφάριση η Θήρα

Για το 2-0 ο ΠΑΟ, για την ισοφάριση η Θήρα

Πλέι οφ γυναικών, μέρος δεύτερον με τη σειρά των ημιτελικών να ξεκινάει πρώτη χρονικά από τη Σαντορίνη όπου το Σάββατο στις 15.30 (ΕΡΤ2), ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον ΠΑΟ.

Την Τετάρτη το «τριφύλλι» με μπροστάρισα τη Λίτσας Μερτέκη, πήρε προβάδισμα με «1-0» επί του Α.Ο Θήρας με 3-1 σετ στο κλειστό της Κυψέλης και αύριο φιλοδοξεί να «σπάσει» την έδρα της νησιώτικής ομάδας και να περάσει στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, όπου θα περιμένει το νικητή Πανναξιακού-Ολυμπιακού.

Από την άλλη ο φιλόδοξος σύλλογος της Σαντορίνης με τη βοήθεια των φιλάθλων του στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, θέλει να ισοφαρίσει τη  σειρά σε 1-1, επαναλαμβάνοντας την ιστορική πρώτη νίκη της κανονικής περιόδου, όπου με τη Γερμανίδα Μπρίνκμαν σε εκπληκτική ημέρα με 24 πόντους (16/34 επιθέσεις, 49% υποδοχή και 8 άσους), είχε επικρατήσει με 3-2, ώστε να επιστρέψει στην Κυψέλη και να διεκδικήσει την πρόκριση σε τρίτο τελικό.

Ο προπονητής του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση σχολίασε: «Έχουμε ξεχάσει το πρώτο ματς και το μυαλό μας είναι μόνο στον αυριανό αγώνα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, συγκριτικά με την εικόνα που δείξαμε στην Κυψέλη, αρκεί να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε και τα οποία μας κόστισαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Πιστεύω στην ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου πάμε για να κερδίσουμε».

Από την άλλη, ο τεχνικός του ΠΑΟ, Δημήτρης Καζάζης μιλώντας στην επίσημη σελίδα των «πρασίνων» τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας είναι πολύ ισχυρός όταν αγωνίζεται στην έδρα του και αναμένουμε να μας ασκήσει μεγάλη πίεση. Ωστόσο, εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να τελειώσουμε αύριο τη σειρά των ημιτελικών και να περάσουμε στην επόμενη φάση, για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας».