Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιακουμή : «Στόχος της ΑΕΚ η 4άδα»

Γιακουμή : «Στόχος της ΑΕΚ η 4άδα»

Με δηλώσεις της στο blog που διατηρεί η αρχηγός της ΑΕΚ , Δήμητρα Γιακουμή, βάζει στόχο για τον Β γύρο του πρωταθλήματος την διατήρηση της 4ης θέσης και αφήνει ανοικτά τα πάντα για το Κύπελλο Ελλάδος τονίζοντας πως όλα μπορούν να γίνουν σε έναν αγώνα…

Με ανάρτηση στο προσωπικό της blog η Δήμητρα Γιακουμή, αναφέρεται στο κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ομάδα στον Β γύρο του πρωτάθλημα, αλλά και τον στόχο που πρέπει να έχει…

Η αρχηγός της Ένωσης υπογράμμισε πως η ομάδα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει πρέπει να κρατήσει την 4η  θέση στην βαθμολογία. Για τον θεσμό του Κυπέλλου υπογράμμισε πως όλα είναι ανοικτά και παρά το γεγονός πως παίζουν με τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι τα πάντα μπορούν να γίνουν…

Αναλυτικά το… blogάρισμα της Δήμητρας Γιακουμή

«Ο δεύτερος γύρος δεν ξεκίνησε με το δεξί για την ομάδα μας. Κάναμε κάποιες ήττες με τελευταία αυτή απέναντι στους Μακεδόνες. Ήταν μια άσχημη ήττα , με τον τρόπο που αυτή προήλθε. Αλλά επειδή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, πρέπει να κοιτάξουμε τι φταίει για να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Ειδικότερα η απώλεια της Στέλλας (Λαγουδάκη) είναι μεγάλη, γιατί θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Είναι μια σημαντική αθλήτρια για την ΑΕΚ. Της εύχομαι καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα μαζί μας. Έχουμε ενημερωθεί ότι θα κάνει αρθροσκόπηση, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να την έχουμε γρήγορα δίπλα μας.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος μας πρέπει να είναι να διατηρηθούμε στη θέση που βρισκόμαστε σήμερα, στην 4η δηλαδή. Πρέπει συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη συνέχεια και ελπίζουμε να τον έχουμε και απέναντι στον Ηρακλή, αλλά και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κλήρωση του Κυπέλλου έφερε ένα ντέρμπι στην αρχική φάση, με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση. Το κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση, μια διοργάνωση ανατροπών. Όποιος είναι σε καλή ημέρα θα κερδίσει».

ΠΗΓΗ: enwsi.gr