Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γκλιγκόροβιτς: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»

Γκλιγκόροβιτς: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε»

Μετά το τέλος του αγώνα Θήρας- Ηλιούπολη, η έμπειρη πασσαδόρος της φιλοξενούμενης, Μπίμπι Γκλιγκόροβιτς, σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Γνωρίζαμε από την αρχή τις αντικειμενικές δυσκολίες που έκρυβε ο αγώνας».

Η κ. Λυκογιάννη επικεντρώθηκε στην απουσία της Βούκοβιτς και στα προβλήματα υποδοχής που είχε η αθηναϊκή ομάδα: «Είχαμε σοβαρά θέματα στην υποδοχή όπου φάνηκε με την απουσία της βασικής ακραίας μας. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Από την πλευρά της Σαντορίνης ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι απέναντί μας είχαμε έναν μαχητικό αντίπαλο που δεν τα παρατάει. Στα δύο πρώτα σετ δεν είχαμε καλό σέρβις και σωστή υποδοχή. Μετά βελτιωθήκαμε και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο».

Επίσης, η διεθνής λίμπερο Αρτακιανού του ΑΟ Θήρας δήλωσε: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, παρά τα λάθη στην υποδοχή που είχαμε στο ξεκίνημα».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!