A2

Η κλήρωση της Α2

Η κλήρωση της Α2

Μετά τις οικιοθελείς αποχωρήσεις ομάδων στην Α2 των ανδρών στην σημερινή κλήρωση των Ομίλων που πραγματοποίησε η ΕΟΠΕ αποφασίστηκε να  προβιβασθούν ο ΑΟ Πολιτείας  και ο Ηρακλής Χαλκίδας που θα συμμετάσχουν στον Α και  Β Όμιλο αντίστοιχα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η ομάδα που θα αντικαταστήσει τα Χανιά.

Όσον αφορά την ομάδα που θα αντικαταστήσει τα Χανιά η  ΕΟΠΕ έχει ήδη απευθυνθεί στις ομάδες που έχουν δικαίωμα να συμπληρώσουν την κατηγορία, σύμφωνα με τον κανονισμό, και περιμένει τις έγγραφες απαντήσεις τους.

Έτσι στον Α Όμιλο της Α2 συμμετάσχουν οι Ιωνικός, Πανιώνιος, Μυτιλήνη, ΟΦΗ, Πολιτεία, Πανελλήνιος, Μίλωνας, Παλλήνη, ΟΠΕ Ρεθύμνου, Ροδίων Άθλησης και η ομάδα που θα αντικαταστήσει τα  Χανιά.

Στον Β Όμιλο της Α2 βρίσκονται οι : Εθνικός, Κύζικος Νέας Περάμου, Ολυμπιάδα Πατρών, Πανερυθραϊκός, ΕΑ  Πατρών, Καλαμάτα 80, Ακρίτας, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αργυρούπολη, Κόροιβος Αμαλιάδας και Ηρακλής  Χαλκίδας.

Το πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών θα ξεκινήσει στις 17-18 Οκτωβρίου.

Έπειτα  από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στον Α Όμιλο η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει  τις αναμετρήσεις :

ΟΜΑΔΑ Α (Αντικαταστάτης Χανίων) –  ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΙΣΗΣ

ΜΙΛΩΝΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  – ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΛΛΗΝΗ  – ΟΦΗ

ΜΥΤΗΛΗΝΗ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

ΡΕΠΟ : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Β Όμιλος της Α2 των ανδρών όπου αναμένονται να γίνουν σπουδαίες «μάχες» το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΕΑ  ΠΑΤΡΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ  80

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Για τον Γ’ όμιλο η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/8/2015 και ώρα 18.00 στην Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα ‘Η. Ζυγούρης’).

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...