CHALLENGE CUP

Η πρόκριση σε Μπούρσα, το… Prestige στον Απόλλωνα

Η πρόκριση σε Μπούρσα, το… Prestige στον Απόλλωνα

Με δύο ήττες 3-0 σε ισάριθμα ματς με την τουρκική κάτοχο του Challenge Cup γυναικών, Μπούρσα, ολοκληρώθηκε και τυπικά στην τουρκική Προύσα το φετινό ευρωπαϊκό “ταξίδι” του Prestige Απόλλωνα. Ένα «αντίο» με “ψηλά το κεφάλι” από τις “32” της διοργάνωσης, αλλά με κέρδος πολύτιμες ευρωπαϊκές παραστάσεις και εμπειρίες για το μέλλον της κυπριακής ομάδας.

Στο σημερινό επαναληπτικό, με τυπικά γηπεδούχο την κυπριακή ομάδα και την Ελληνίδα, Ειρήνη Μουλά στη σκάλα του διαιτητή, η ομάδα από τη Λεμεσό προσπάθησε και πάλι γα το καλύτερο, αλλά η εμφανής ανωτερότητα της Μπούρσα σε όλους τους τομείς (ιδιαίτερα στο σερβίς), δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις αθλήτριες του Γιαπάνη που ηττήθηκε ξανά με 3-0 (25-12, 25-16, 25-12).

Τοπ σκορερ του Prestige Απόλλωνα, που πλέον θα επικεντρώσει το ενδιαφερον στην διατήρηση των κεκτημένων εντός συυνόρων, ήταν με 8 πόντους η Χούντιμα, με έναν λιγότερο η Λάβρουκ, ενώ με 6 πόντους τελείωσε το ματς η Κις.

Για την Μπούρσα, που συνεχίζει στις “16” της διοργάνωσης η Σέρβα Γέλενα Νίκολιτς αναδείχτηκε με 12 πόντους σε τοπ σκόρερ του αγώνα.