CHALLENGE CUP

Η προσοχή στην… Βάσας

Η προσοχή στην… Βάσας

Μετά το νικηφόρο ντέρμπι αιωνίων στην Κυψέλη ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη και το Τσάλεντζ Καπ όπου την Τρίτη στο Ρέντη (19.00) υποδέχεται την  Ουγγρική Βάσας έχοντας στόχο τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους “16” του θεσμού.

Να συνεχίσει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός… Οι Πειραιώτισσες μετά τη νίκη τους κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Τσάλεντζ Καπ.

Εκεί όπου την Τρίτη στο Ρέντη φιλοξενούν την Ουγγρική Βάσας για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “32” του θεσμού…

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχοντας όλες τις αθλήτριες ετοιμοπόλεμες θα επιδιώξει τη νίκη που θα δώσει στις “ερυθρόλευκες” και το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού.

ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στον αγώνα με την Βάσας στον Πειραιά υπογράμμισε «Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σε καλή διάθεση μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη μπορούμε να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Η Βάσας είναι περίπου στα επίπεδα της Λιναμάρ και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παίξουμε λίγο καλύτερα από ότι το Σάββατο αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ελπίζουμε σε μια ακόμα νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα που ξεκίνησε καλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν».

Η Γιώτα μιλώντας για τους ευρωπαϊκούς στόχους του Ολυμπιακού δεν έκρυψε πως όλοι θέλουν να πάνε στην τελική φάση του Τσάλεντζ Καπ τονίζοντας  «Προερχόμαστε από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μήνας που έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι την τελική φάση. Στοχεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για αυτό το μήνα και ελπίζω ότι θα είμαστε όπως πρέπει».