ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ικανοποίηση για την κλήρωση στον Μυγδονιακό

Ικανοποίηση για την κλήρωση στον Μυγδονιακό

Μετά το απόλυτο θρίλερ που βίωσαν οι παίκτριες του Μυγδονιακού στον αγώνα κυπέλλου με την Νίκη Αλεξανδρούπολης (18/1) και το χιτσκοκικό φινάλε της διακοπής μετά από διαδοχικά μπλακ άουτ, ο συλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν αυτος που τελικά  μπήκε στην σημερινή κλήρωση της Γ΄φασης του κυπέλλου γυναικών, μετά την παραίτηση από τον αγώνα του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Η κληρωτίδα έφερε τον Μυγδονιακό που αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΠΕΣΘ, αντίπαλο εκτός έδρας με τον Αίαντα Κιλκίς στις 25/1 και τον νικητή κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού στις 1/2, γεγονός όπου έκανε το σύλλογο να εκδώσει σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

«Οι εξελίξεις για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών είναι ραγδαίες και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Μυγδονιακός θα έχει τελικά την δυνατότητα να αναμετρηθεί με τον Αίαντα Κιλκίς για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης. Από την πλευρά μας ως σύλλογος και φίλαθλο κοινό ευχαριστούμε τον ΓΣΓ Νίκης Αλεξανδρούπολης για την ευκαιρία (που διεκδικήσαμε αγωνιστικά) να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και να ευχηθούμε στην Νίκη καλή συνέχεια στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α2 που διανύει και πάντα επιτυχίες.

Στον αγώνα της Τετάρτης 25/1/2017 και ώρα 20:30 στο Κιλκίς, ο Μυγδονιακός καλείται να διεκδικήσει μία θέση από τις τέσσερις που οδηγούν στην Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν τελικά ο Αίαντας δεν θα είναι εμπόδιο στον Μυγδονιακό, τότε κατόπιν της σημερινής (20/1/2017) κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στην ΕΟΠΕ, το εμπόδιο θα είναι η ομάδα των Μακεδόνων Αξιού. Η ομάδα που θα φύγει νικήτρια από το Κιλκίς θα είναι αυτή που θα πρέπει να “κοιτάξει στα μάτια” την ομάδα των Μακεδόνων της Α1 επαγγελματικής κατηγορίας!

Ο Μυγδονιακός γράφει την ιστορία του και όλοι θα είμαστε εκεί!»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/04/2021

MVP η Πότοκαρ

Η Μόνικα Πότοκαρ αναδείχθηκε MVP του τελικού καθώς η Σλοβένα ακραία του Δικεφάλου με 13 πόντους και 53% στην υποδοχή συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη επί της...