Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονομίδου: «Περήφανη για τις συμπαίκτριες μου»

Οικονομίδου: «Περήφανη για τις συμπαίκτριες μου»

Στην σπουδαία ομαδική απόδοση που έπιασε ο ΑΟ Θήρας στο χθεσινό μεγάλο Κυκλαδίτικο ντέρμπι κόντρα στον Πανναξιακό, στάθηκε η Μαρία Οικονομίδου.

Η εντυπωσιακή 23 χρονη κεντρική (1.83) που αγωνίστηκε με φοβερό πάθος και ήταν ένα από τα «πολυεργαλεία» που βοήθησαν την ομάδα της Σαντορίνης να φτάσει στο δεύτερο θριαμβευτικό 3-2 μετά την ιστορική νίκη κατά του ΠΑΟ, σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ: « Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και μέσα σε μια τόσο πολύ δυνατή έδρα.

Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής ψυχολογίας που είχαμε και της σκληρής δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις. Ο Πανναξιακός μας πίεσε αλλά εμείς δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη που είναι η δεύτερη μετά το ματς με τον ΠΑΟ. Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου που έδειξαν χαρακτήρα σε ένα ακόμη ντέρμπι.»

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ που πέφτει η αυλαία του Α΄γύρου, η Θεσσαλονικιά παίκτρια, τόνισε: « Την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμη μεγάλο αντίπαλο στην έδρα μας την ΑΕΚ και φυσικά στοχεύουμε σε μια ακόμη νίκη που θα μας δώσει την ευκαιρία να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε βαθμολογικά τον Ά γύρο.»