Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονόμου: «Να παραμείνουμε στην ελίτ της Α1»

Οικονόμου: «Να παραμείνουμε στην ελίτ της Α1»

Με μια παρουσίαση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ο ΑΟ Θήρας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ρόστερ και της φανέλας του για τη σεζόν 2016-17.

Η λαμπερή και οργανωμένη εκδήλωση της δευτεραθλήτριας της Α1, έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο με παρουσιαστή τον Χρ. Σωτηρακόπουλο, ενώ διοίκηση, προπονητικό τιμ και αθλήτριες, δήλωσαν αισιόδοξες για την επίτευξη των στόχων της φετινής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Σκοπελίτης, υποστήριξε ότι «στόχος της διοίκησης είναι να συνεχίσει να κάνει  ότι είναι δυνατόν για να κρατηθεί ο ΑΟ Θήρας στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.

ao-thiras-synenteuksi-02222

Είμαστε περήφανοι που η Σαντορίνη είναι γνωστή εκτός από τον τουρισμό αλλά και από τον αθλητισμό της» ενώ υποστήριξε ότι «η εμπιστοσύνη των γονιών να φέρνουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και η στήριξη των χορηγών και των φιλάθλων που αποτελούν τον έβδομο παίκτη της ομάδας, μας δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια.»

Η Ελένη Πατηνιώτη, κόρη του ταμία της ομάδας Σπύρου Πατηνιώτη και από τους σταθερούς χορηγούς της ομάδας για χρόνια, ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά, καθώς μετά τις κλασικές ευχές για καλή χρονιά και υγεία, έκλεισε με την ατάκα: « Και γιατί όχι, να πάρουμε και το πρωτάθλημα..» επέσημανε η… σαββατογεννημένη Σαντορινιά!

panel-parousiasi-0099999

Την ικανοποίηση της για την περυσινή πορεία του ΑΟ Θήρας και την ανάπτυξη του αθλητισμού της Σαντορίνης εξέφρασε μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό και η Έπαρχος του νησιού η Θεανώ Λειβαδάρου ενω η σειρά των παρουσιάσεων ξεκίνησε απο τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ και χειρούργο ορθοπεδικό, Κώστα Τσώλο ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία με το σύλλλογο της Σαντορίνης.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε, ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Οικονόμου,  ο οποίος αναφέρθηκε ρεαλιστικά στους φετινούς στόχους της ομάδας,την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, την απουσία της Μπρίνκμαν αλλα και για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά.

Μεταξύ άλλων ο «αρχιτέκτονας» της  δευτεραθλήτριας της Α1, σχολίασε: « Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε στην τετράδα πρωταθλήματος. Είναι προτιμότερο για μια ομάδα να μείνει στην κορυφή, παρά  να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα και μετά να καταρρεύσει.

Καλό είναι να υπάρχουν μεγάλοι στόχοι αλλά για να φτάσουμε εκεί και να παραμείνουμε στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ, χρειάζεται πρώτα να γίνουμε ομάδα να λειτουργήσουμε σαν σύνολο, να είμαστε πρώτα στην τετράδα και στη συνέχεια τον Απρίλιο θα δούμε πως  θα είμαστε  για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει σε πρωτάθλημα  και κύπελλο. Μέχρι τότε η μπάλα χαμηλά και σκληρή δουλειά.»

ao-thiraw-parousiasi-skalia-45678

Για την απουσία της περυσινής ΜVP του πρωταθλήματος Μπρίνκμαν, σχολίασε: « Ευτυχώς  για αυτήν και δυστυχώς για μας είχε ένα προσωπικό θέμα εγκυμοσύνης, αλλά με τη βοήθεια της διοίκησης κινηθήκαμε αστραπιαία και βρήκαμε την αντικαταστάτρια της. Οι τρεις ξένες που έχουμε φέτος (Οστοϊτς, Τέρζιτς, Ζντοβτς) είναι υψηλού επιπέδου και ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Φέτος αυτό έγινε πραγματικότητα.»

Για την παρθενική αναμέτρηση στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά, τον Δεκέμβριο, υποστήριξε: « Στην Ευρώπη  θα κάνουμε με την παρθενική  μας συμμετοχή με αντίπαλο την Χαποέλ  και στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε αυτή την πρώτη μας παρουσία και ελπίζουμε  το ταξίδι να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται. Είναι κατι πρωτόγνωρο για μας , τους φιλάθλους, το νησί, η διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού αγώνα.»

tsomapanidou-apo-paroysiasi-0009

Στη συνέχεια ο κ . Οικονόμου που έκλεψε την παράσταση στην εκδήλωση, έκανε την ονομαστική παρουσίαση των παικτριών, η εμβληματική αρχηγός, Νίκη  Μουντάκη, εξέφρασε την αισιοδοξία της για την φετινή πορεία του συλλόγου της Σαντορίνης και επεσήμανε την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας ως προπονήτρια τμημάτων.

Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σκοπελίτης παρουσίασε όλους τους χορηγούς  της ομάδας και τους ευχαρίστησε δημόσια υποστηρίζοντας  «ότι δεν θα γινόταν τίποτα μέχρι σήμερα χωρίς την υποστήριξη των  επιχειρηματιών του νησιού, αλλά και των κατοίκων οι οποίοι μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας.»

Χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, έκανε ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΠΕ, Λευτέρης Κογκαλίδης ενω το παρών έδωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Τάκης Μαλακατές, ο νομικός σύμβουλος της Θήρας και πρωην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...