Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονόμου: «Πανέτοιμοι στην πρεμιέρα»

Οικονόμου: «Πανέτοιμοι στην πρεμιέρα»

Την πίστη του ότι ο ΑΟ Θήρας θα προλάβει να μονταριστεί μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας ώστε να είναι πανέτοιμη στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών, υποστήριξε ο Απόστολος Οικονόμου μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Ο «σκηνοθέτης» της περυσινής ιστορικής πορείας του συλλόγου της Σαντορίνης που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, δήλωσε στην σελίδα  του συλλόγου της αθηναϊκής ομάδας:

«Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Χαϊδαρίου που ήρθε στη Σαντορίνη,αποδέχτηκε την πρόσκλήση μας και ήρθε εδώ για το πρώτο μας φιλικό, τους ευχόμαστε καλή σεζόν να έχουν, με υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.

Για εμάς ήταν το πρώτο προπονητικό φιλικό, μετά από 3 εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας με πολύ φυσικήκατάσταση.Σήμερα ήταν το πρώτο τεστ να δούμε που βρισκόμαστε από τα στοιχεία του βόλεϊ. Από αυτή τη βδομάδα αρχίζουμε να εισάγουμε τα πιο τακτικά στοιχεία.

Θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε γρήγορα την ομάδα γιατί είναι μια καινούργια ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοιτην 1η αγωνιστική.Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Καλή σεζόν να έχουν όλες οι ομάδες, με υγεία χωρίς τραυματισμούς.»

thriamvos-thira-xairetismoi-0000MOYNTAKI_YPOGRAFH

Μουντάκη: «Στόχος να δέσει η ομάδα»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η εμβληματική αρχηγός του ΑΟ Θήρας, Νίκη Μουντάκη και από τις κορυφαίες παίκτριες της περυσινής μεγάλης επιτυχίας του συλλόγου της Σαντορίνης, σχολίασε:

 «Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου που μας έκανε την τιμή και ήρθε στο νησί να παίξει μαζίμας,ήταν το πρώτο φιλικό για φέτος, ήρθε η νίκη κόντρα σε μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά έτσι ξεκινάμε σταδιακά για να μπορέσει να δέσει η ομάδα και να βγούνε σιγά σιγά αυτά στα οποία υστερούμε, να τα δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε πολύ, εύχομαι καλή επιτυχία και καλό πρωτάθλημα στο Χαϊδάρι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους δούμε σε μεγαλύτερη κατηγορία.»

 thriamvos-xaidariou-time-aout-56789thriamvos-omadiki-santorini-033333

Μήτση: ” Σταθήκαμε πολυ καλά”

 Η προπονήτρια του Θριάμβου και από τις κορυφαίες αθλήτριες στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ, Λία Μήτση, τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Θήρας που μας φιλοξένησε και μας τα παρείχε όλα

και μετά τον πρόεδρό μας που ήταν σε όλο το ταξίδι  υπερβολικά καλός και μας πρόσεξε πάρα πολύ.

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος,παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα, ανάλογα με τις συνθήκες που είχαμε φτάσει και την κούραση που είχαμε.

Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά, έχουμε ακόμα τα σκαμπανεβάσματά μας αλλά έχουμε ακόμα χρόνο για την προετοιμασία και τα φιλικά, ώστε να ενωθεί και να παίξει καλά η ομάδα. Ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μας.»

thriamvos-deipno-santorinis-077777thriamvos-xaidariou-me-thyra-222222

Το δείπνο των δύο ομάδων

Μετά τη λήξη του φιλικού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εξαιρετικό κλίμα στο niki restaurant, το δείπνο που παρέθεσε στις ομάδες της Θήρας και του Θριάμβου, ο πρόεδρος του Θριάμβου, κος Μιχάλης Θεοδοσιάδης που έχει επαγγελματική δραστηριότητα στο νησί και στηρίζει την ομάδα της Σαντορίνης.

Το παρών έδωσαν οι αθλήτριες και τα προπονητικά τιμ των δύο ομάδων, ενώ τη διοίκηση του ΑΟ Θήρας εκπροσώπησε ο  αντιπρόεδρος κος Σπυριδάκης Γιώργος.

thriamvos-santorini-anamnistiki-99999

O  Θρίαμβος ευχαριστεί

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Θριάμβου με γραπτή τους επιστολή ευχαριστούν τον ΑΟ Θήρας για την φιλοξενία τους στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα γράφει η επιστολή:

«Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου ευχαριστεί τον Α.Ο. Θήρας για την εξαιρετική φιλοξενία του στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.
Ευχόμαστε στον Α.Ο. Θήρας καλή αγωνιστική χρονιά και επίτευξη όλων των στόχων του»