Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Είπαμε ότι η ήττα δεν θα ήταν αποδεκτό αποτέλεσμα»

«Είπαμε ότι η ήττα δεν θα ήταν αποδεκτό αποτέλεσμα»

Συγκινημένες και με τρεμάμενη φωνή λίγο μετά την ιστορική πρόκριση του Α.Ο Θήρας στα τελικά του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, οι Όλγα Βεργίδου και Αννίκα Μπρίνκμαν μίλησαν στο Volleyplanet για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Βεργίδου: «Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε»

vergidou

Η πασαδόρος του ΑΟΘ, Όλγα Βεργίδου μέσα στο πανδαιμόνιο των αποδυτηρίων ανέφερε: «Είχαμε χάσει τρεις φορές μέσα στην Κυψέλη και ήμασταν αποφασισμένες να μη ξανασυμβεί.  Τα καταφέραμε, γράψαμε ιστορία και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής  της ιστορίας»

Για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό, η άσος της Σαντορίνης είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα. Όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε για ότι καλύτερο».

Μπρίνκμαν: «Αξίζαμε να πάμε τελικό»

brinkman

Το βαρόμετρο του Α.Ο Θήρας φέτος, η Αννίκα Μπρίνκμαν με τη σειρά της ανέφερε: «Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Στην αρχή δεν το πιστεύαμε, κάναμε το 1-1 στη σειρά και μετά είπαμε πάμε εκεί έξω να το κάνουμε (σ.σ να προκριθούμε)! Δουλέψαμε πολύ και το αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό».

Για το τι είπαν οι αθλήτριες στα αποδυτήρια πριν τον τρίτο ημιτελικό, αποκάλυσε: ««Είπαμε ότι η ήττα δεν θα ήταν αποδεκτό αποτέλεσμα»

Τέλος, για τους τελικούς που ξεκινούν την Παρασκευή, η Γερμανίδα ακραία ανέφερε: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα το πάμε παιχνιδι παιχνιδι. Αν κερδίσουμε ένα ματς, θα πιστέψουμε ακόμα περισσότερο. Όλα γίνονται».