Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξανθοπούλου: «Χωρίς τις συμπαίκτριες μου δεν θα το κατάφερνα»

Ξανθοπούλου: «Χωρίς τις συμπαίκτριες μου δεν θα το κατάφερνα»

Μετά τον τίτλο της πολυτιμότερης στο περυσινό Κύπελλο Ελλάδας, η διεθνής λίμπερο του Πανιωνίου Betsson Μαρτίνα Ξανθοπούλου αναδείχθηκε MVP και του Super Cup powered by protergia, ξεκινώντας δυναμικά τη χρονιά και στις προσωπικές επιτυχίες.

Η Ξανθοπούλου ήταν η κορυφαία των κυανέρυθρων στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου του σεζόν, έχοντας 34% στην υποδοχή σε 29 σερβίς που τη σημάδεψαν, αλλά έκανε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, ενώ πολλές φορές εκτέλεσε και χρέη πασαδόρου με μεγάλη επιτυχία.

Την απονομή του βραβείου στην MVP Μαρτίνα Ξανθοπούλου έκανε ο καταξιωμένος προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι.

«Χωρίς τις συμπαίκτριες μου δεν θα το κατάφερνα. Δεν ανήκει μόνο σε εμένα αυτό. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη, συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό. Το χάρηκα πάρα πολύ.

Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στο 100%, κάναμε το καλύτερο μας ματς μέχρι τώρα και από εδώ και πέρα θα πηγαίνουμε μόνο προς τα πάνω» δήλωσε η Μαρτίνα Ξανθοπούλου.