Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υποδοχή «ηρώων» στη Σαντορίνη (φωτ)!

Υποδοχή «ηρώων» στη Σαντορίνη (φωτ)!

Στη Σαντορίνη συνεχίστηκε το πάρτι πρόκρισης που ξεκίνησαν οι κοπέλες του ο ΑΟ Θήρας από το κλειστό της Κυψέλης, όπου πέτυχαν επικό break απέναντι στον ΠΑΟ και πέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ για την διεκδίκηση του τίτλου όπου θα συναντήσουν τον Ολυμπιακό.

ypodoxi_ao thyras

Μετά τα μεγάλα χθεσινοβραδινά πανηγύρια στα αποδυτήρια (που είχε αποκλειστικά πλάνα οVolleyplanet) και στο ξενοδοχείο, σήμερα  το πρωί είχαμε υποδοχή ηρώων στο αεροδρόμιο του νησιού, που θύμισε έντονα άφιξη ποδοσφαιρικής ομάδας που περιμένουν να την αποθεώσουν οι οπαδοί της.

Τhira aerodromio ypodoxi apostolis-0954Thira vouno panigyrismon-02345

Μια λαοθάλασσα από απλούς ανθρώπους, οικογένειες, παρέες, παιδιά, με κασκόλ και πανό βρέθηκαν από νωρίς στο αεροδρόμιο, όπου κάτω από τους ήχους των τυμπάνων, των κορναρισμάτων και των συνθημάτων, απο τους φανατικούς φίλους της ομάδας, αποθέωσαν  μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού, τον «σκηνοθέτη» του μεγάλου κατορθώματος, Απόστολο Οικονόμου αλλά και τις παίκτριες που έκαναν την απόλυτη υπέρβαση που κατάφεραν να πετύχουν αυτόν τον απίστευτο άθλο που θα μνημονεύεται για χρόνια στο νησί.

Στα επόμενα λεπτά η  αίθουσα αναμονής, μετατράπηκε σε …ΔΑΠΠΟΣ αφού το «Θήρα», υπό τη συνοδεία βιολιών και ταμπούρλων! δονούσε την ατμόσφαιρα, με την συμμετοχή των αθλητριών που χοροπηδούσαν από τον ξέφρενο ενθουσιασμό τους και χειροκροτούσαν με τη σειρά τους, όλους τους ντόπιους φίλους της ομάδας που έδωσαν  βροντερό παρών.

Στη συνέχεια, είχαμε αγκαλιές, φιλιά, χορούς,  selfies και ανθοδέσμες  στα μέλη της αποστολής από συγγενείς και φίλους που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της επιτυχίας, ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού στη σειρά των εντός έδρας τελικών με τον Ολυμπιακό.  Να επισημάνουμε ότι στην υποδοχή της αποστολής της Θήρας, ακούστηκαν μαντινάδες απο συγκρότημα που ειχε φέρει η διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Γιώργο Σκοπελίτη ενω έξω απο το αεροδρόμιο οι ” Volcans”, άναψαν καπνογόνα!

Επειδή όμως… νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, το χρονικό της ηρωικής επιστροφής ολοκληρώθηκε με ένα πλουσιοπάροχο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση του ΑΟ. Θήρας προς τιμήν της ιστορικής αποστολής υπό τη μαγευτική θέα στο “Volcano View”, που ανήκει στο μέλος του ΔΣ του συλλόγου, Σπύρο Πατηνιώτη.

geyma_ao thyras_2geyma_ao thyras_volcano_view1