DARK ROOM

Ήρθε στον κόσμο ο Καλντέιρα junior!

Ήρθε στον κόσμο ο Καλντέιρα junior!

Στο club των (χαζο) μπαμπάδων “πέρασε” εδώ και μερικά 24ωρα ο 33χρονος Βραζιλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Καλντέϊρα.

Στις 20 Αυγούστου στο Σάο Χοσέ ντος Κάμπος του Σαό Πάολο η αγαπημένη του σύζυγος Καμίλα στις 20 Αυγούστου έφερε στον κόσμο τον… διάδοχο του ακραίου της τουρκικής Μπεσίκτας, ο οποίος πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας και δε σταματά να δέχεται ευχές από τους φίλους του.

Μάλιστα η γλυκύτατη μαμά θέλοντας να μοιραστεί με όλους αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής της ανέβασε στο Facebook  μία υπέροχη φωτογραφία, γράφοντας και ένα συγκινητικό «ποστάρισμα» ως… καλωσόρισμα στον καρπό του έρωτά της με τον “Λεό”, που ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

«Ήρθε ο μικρός, γλυκός άγγελος μας! Ο πρίγκιπάς μας ήρθε στον κόσμο για να μας δείξει το αληθινό νόημα της ζωής. Ο θεός είναι τέλειος! είναλώς ήλθες στον κόσμο αγόρι μου! Σ ‘ αγαπάμε. Ο Τίο γεννήθηκε 3.180 κιλά και 49 εκατοστά μετά από φυσική γέννα, έπειτα από 8 ώρες τοκετού. Σας ευχαριστώ πολύ την αγάπη και τα μηνύματα σας…».

Το Volleyplanet εύχεται στο αγαπημένο ζευγάρι “να σας ζήσει το μωράκι σας, να’ στε πάντα γεροί και δυνατοί να το καμαρώνετε και να γίνει ακόμη μεγαλύτερος αθλητής από τον σπουδαίο πατέρα του”.