Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Εις το επανιδείν, Χάρι…»

«Εις το επανιδείν, Χάρι…»

Ο Ερνάντο Γκόμεζ συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Κώστα Μαργαρίτη βρέθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena για να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα.

Ο “Χάρι” λοιπόν, μετά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στο Λίβανο, βρέθηκε και πάλι στον “τόπο του εγκλήματος”, εκεί όπου έγραψε ιστορία για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και λατρεύτηκε σα θεός από τους πιστούς φίλους του ΠΑΟΚ.

Αφού τακτοποιήθηκαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και “εξοφλήθηκε πλήρως για την φετινή εξαιρετική προσφορά του στην ομάδα ο διεθνής άσος της Βενεζουέλας, πριν αναχωρήσει οικογενειακώς αύριο για διακοπές στο Μαϊάμι, συζήτησε με τον ισχυρό άνδρα της διοίκησης για την επόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που δεξήχθη σε υπέροχο κλία, εκφράστηκε εκατέρωθεν η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας του. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Φωτό: Γιώργος Γκολεμάς