CHALLENGE CUP

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Ευρώπης συνέχεια για τον Ολυμπιακό στο Τσάλεντζ Καπ με τις «ερυθρόλευκες» Πειραιά να υποδέχονται την Κράσνονταρ στον πρώτο ημιτελικό με στόχο τη νίκη που θα τις δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Στα βήματα της περσινής ξέφρενης πορείας κινείται ο Ολυμπιακός στο Τσάλεντζ Καπ με τους «οιωνούς» να είναι  θετικοί και άπαντες να αισιοδοξούν για μια ακόμη επιτυχία.

Αρκετές «συμπτώσεις», καθώς οι Πειραιώτισσες υποδέχονται όπως και πέρσι Ρωσική ομάδα στα ημιτελικά,  δίνουν τον πρώτο τους αγώνα (όπως και πέρσι) στον Πειραιά και μάλιστα τον ίδιο μήνα (Μάρτιο).

Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα και με καλή ψυχολογία είναι έτοιμος να επαναλάβει τη περσινή του πορεία και απέναντι στην Κράσνονταρ αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη και να κάνει βήμα πρόκρισης.

Ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει το τρίποντο που θα του χαρίσει και το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού της Ρωσίας.

Με κόσμο πιο εύκολο

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στον Πειραιά με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του, ενώ ΄την ίδια ώρα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Ρέντη τονίζοντας χαρακτηριστικά  «Πρώτα απ’ όλα θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας στο παιχνίδι της Τετάρτης. Περιμένουμε  να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί με τη βοήθειά τους είναι πιο εύκολο για εμάς να δώσουμε το 100% σε αυτό το ματς κάτι που σίγουρα θα κάνουμε».

Νίκη με οποιοδήποτε σκορ

Όσον αφορά τον αγώνα κόντρα στις Ρωσίδες ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πριν από τον επαναληπτικό στη Ρωσία. Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είναι ένα καλό πλεονέκτημα για εμάς πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Η Κρασνοντάρ είναι καλή ομάδα, στους ημιτελικούς άλλωστε δεν υπάρχουν κακές ομάδες, όμως στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Χίπε : «Γεμάτο το Ρέντη»

Ανυπόμονη για τον αγώνα του Ρέντη είναι η Σάσκια Χίπε και με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δηλώνει έτοιμη για τον ημιτελικό κόντρα στην Κράσνονταρ.

«Δεν… μπορούμε να περιμένουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ελπίζουμε ότι το Ρέντη θα είναι γεμάτο και θα παίξουμε μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας υποστηρίζουν και μας δίνουν τεράστια ώθηση και αυτό θέλουμε να συμβεί και στον πρώτο ημιτελικό με τη Κράσνονταρ» δήλωσε η Χίπε και συμπλήρωσε «Προς το παρών δεν κοιτάμε πιο μακριά και μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, αλλά είμαστε συγκεντρωμένες στον αντίπαλό μας κόντρα στον οποίο θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».