BETOSFAIRA

Καλή σεζόν με World League

Καλή σεζόν με World League

Καλημέρα και καλή στοιχηματική σεζόν εύχομαι σε όλους τους φίλους της στήλης. Σήμερα ξεκινάει το World League στο βόλεϊ και πιστοί στο ραντεβού μας θα είμαστε εδώ για να αναλύουμε τα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Το πρώτο μας στοίχημα για το World League θα είναι η αγαπημένη Πολωνία που θα την εμπιστευτώ για νικητή της διοργάνωσης και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι η Πολωνία θα διοργανώσει το Final 6 και σαν διοργανώτρια πέρασε απευθείας στο Final 6.

Θα συμμετέχει βέβαια στους αγώνες στην φάση των ομίλων, αλλά η συμμετοχή της θα είναι τυπική και ήδη από την πρώτη αποστολή που ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι καταλάβαμε ότι οι Πολωνοί θα ξεκουράσουν σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες για να τους έχουν έτοιμους σε περίπου 25 μέρες στο Final 6 της Κρακοβίας.

Θεωρώ λάθος την απόδοση που δίνουν οι μπουκ στην Πολωνία,το 6,00 είναι υπερβολικό για μια ομάδα που έχει περάσει ήδη στο Final 6,θα παίξει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της(και μιλάμε για την πιο καυτή έδρα του κόσμου) και φυσικά θα έχει την δυνατότητα να ξεκουράσει όλους τους σημαντικούς παίκτες στη φάση των ομίλων σε αντίθεση με όλες τις άλλες ομάδες που θα ταξιδεύουν συνεχώς και θα παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Final 6 της Κρακοβίας.

Με όλα αυτά τα δεδομένα είμαι υποχρεωμένος να ποντάρω στο 6,00 της ποιοτικής Πολωνίας που έχει όλα τα φόντα να φτάσει ως τον τέλος και να κατακτήσει το World League μπροστά στο ένθερμο κοινό της.

Πρόταση

Νικητής
World League – Πολωνία (6,00)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.