Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλύτερες στη Σαντορίνη

Καλύτερες στη Σαντορίνη

Στην κούραση που είχαν από την υπερπροσπάθεια στον 3ο ημιτελικό, αλλά και στην κακή υποδοχή από το δεύτερο σετ και έπειτα απέδωσαν την ήττα του ΑΟ Θήρας στο Ρέντη Μπρίνκμαν και Βεργίδου, ωστόσο υποσχέθηκαν καλύτερη εικόνα στον επόμενο τελικό στην Σαντορίνης.

Η κούραση από τον 3ο ημιτελικό ήταν ο παράγοντας που στάθηκαν οι «κυανόλευκες» μετά τον αγώνα στο Ρέντη καθώς μετά το 2ο σετ ο ΑΟ Θήρας παραδόθηκε αμαχητί.

Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένη και χωρίς ζωντάνια και εναλλακτικές λύσεις μοιραία γνώρισε την ήττα.

Η Ανίκα Μπρίνκμαν  αναφερόμενη στον πρώτο τελικό δήλωσε «Ήμασταν κουρασμένες και με αυτή την υποδοχή δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Περιμένω σίγουρα να είμαστε καλύτερες στον δεύτερο τελικό στην Σαντορίνη εκεί όπου θα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που περιμένω να μας δώσουν ώθηση και ζωντάνια ώστε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Όλγας Βεργίδου  η οποία υποσχέθηκε καλύτερη εικόνα στον 2ο αγώνα τονίζοντας «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικές στο πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια είχαμε προβλήματα στην υποδοχή μας με τα σέρβις του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να χαθεί εύκολα το παιχνίδι. Μέσα στην έδρα μας περιμένω να είμαστε βελτιωμένες καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε περισσότερο».