DARK ROOM

Καλλονή του αθλήματος, «έκοψε »το βόλεϊ για χάρη του Big Brother 2023 (vid)

Καλλονή του αθλήματος, «έκοψε »το βόλεϊ για χάρη του Big Brother 2023 (vid)

Παρελθόν από την βραζιλιάνικη Οσάσκοαποτελεί η 23χρονη Βραζιλιάνα λίμπερο (1.69μ) , Κέι Άλβες που αποφάσισε να αφήσει το βόλεϊ για χάρη του δημοφιλούς reality show που θα προβάλλει φέτος το TV Globo.

Σε μία συγκινητική εκδήλωση, που ανήρτησε στα social media η Osasco, η βραζιλιάνικη ομάδα έστησε ένα πάρτι αποχαιρετισμού στην Βραζιλιάνα καλλονή και βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο

Στο βίντεο, η Βραζιλιάνα λίμπερο, που πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της, εμφανίζεται στο γήπεδο και ανακοινώνει στην ομάδα της την απόφαση που πήρε να αποχωρίσει από τον σύλλογο για να συμμετάσχει στο Big Brother. Υποστήριξε πως είναι φαν του “Μεγάλου Αδελφού” και πάντα ήθελε να συμμετάσχει στο δημοφιλές show. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο τραυματισμός της στο γόνατο «συνέβαλε» στην αποδοχή της πρόσκλησης της Globo.

Η πανέμορφη αθλήτρια  ευχαρίστησε επίσης τον προπονητή Luizomar de Moura και αποκάλυψε ότι την βοήθησε στην απόφαση να εγκαταλείψει το βόλεϊ .

“Απλά θέλω να πω ευχαριστώ. Αισθάνομαι απόλυτη ευγνωμοσύνη για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για τα κορίτσια. Εκπλήρωσα το όνειρό μου να παίξω εδώ με την Camila Brait, έμαθα πολλά από αυτήν, την αγαπώ, είναι φίλη της καρδιάς μου. Τώρα, ανιχνεύω νέους δρόμους και ακολουθώ και την επαγγελματική μου ζωή” δήλωσε συγκινημένη η Άλβες,

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως η απόφαση της Άλβες δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το βραζιλιάνικο βόλεϊ . Η άσος της Μπαρουερί, Μαιάρα Μπάσο σχολιάζοντας δημοσίευμα της λίμπερο της Οσάσκο στο Twitter που ανέφερε ότι η κοινότητα του βόλεϊ θα συγκεντρωθεί για να επευφημήσει τον αθλητή του Οσάσκο στο ριάλιτι του Rede Globo”, έγραψε χαρακτηριστικά “Θέλω να μάθω ποιο είναι το πλήθος από τον κόσμο του βόλεϊ που θα την επευφημήσει;!», αλλά μετά τις αγανακτισμένες αντιδράσεις πολλών εκ των επτά εκατομμυρίων followers της Άλβες στο Instagram, το διέγραψε!