Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καλπακτσόγλου-Παπακοσμάς «σφυρίζουν» στη Μάρπησσα

Καλπακτσόγλου-Παπακοσμάς  «σφυρίζουν» στη Μάρπησσα

Με δυο θρυλικές μορφές του αθλήματος, έναν πρώην διεθνή διαιτητή και έναν πρώην διεθνή άσο, και νυν ρέφερι,  θα διεξαχθεί το αποψινό φιλικό Φοίνικα Σύρου-Βοϊβοντίνα, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του νέου αθλητικού Πολυχώρου της Μάρπησσας.

foinikas-voivodina

Έπειτα λοιπόν από 14χρονια αποχής, ο ο κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης των διαιτητών του 1999, Καλμπακτσόγλου αποδεχόμενος την πρόσκληση των “Πειρατών”, ανεβαίνει ξανά στη σκάλα, πάνω στην οποία”στήριξε” μία σπουδαία καριέρα με παρουσίες μεταξύ άλλων σημαντικών διεθνών και συλλογικών διοργανώσεων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, σε 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε 2 Παγκόσμια Κύπελλα.

Β’ διαιτητής του ξεχωριστού αυτού αγώνα θα είναι ο πρώην διεθνής ακραίος του Άρη, Στέλιος Παπακοσμάς, που το 1997 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

foinikas_voivodina

Φοίνικας και Βοϊβοντίνα, που βρίσκονται στην Πάρο από το βράδυ της Τρίτη και το πρωί της Τετάρτης προπονήθηκαν στο γήπεδο της Μάρπησσας, παρουσία παιδιών του δημοτικού σχολείου, θα αναμετρηθούν στις 20.00, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Πολυχώρου.

Οι δύο ομάδες, που από την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις στην Σύρο, μετά την Πάρο θα βρεθούν ξανά στην Ερμούπολη, με αφορμή το επικείμενο 4ο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας των “Πειρατών”.