A2

«Κάνουμε τη Χαλκίδα περήφανη»!

«Κάνουμε τη Χαλκίδα περήφανη»!

Με το σύνθημα «Κάνουμε τη Χαλκίδα περήφανη», η διοίκηση του οικοδεσπότη Ηρακλή έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της  Ευβοϊκής πρωτεύουσας να βρεθούν στο κλειστό της Κανήθου και να στηρίξουν τον Γκορτσανιουκ και την παρέα του στην προσπάθεια πρόκρισης στην Α1 μεσω του τουρνουά ανόδου των τριών δευτεραθλητών.

Το τουρνουά ξεκινάει την Παρασκευή (22/4), με την συμμετοχή του  Ηρακλή Χαλκίδας, της Ροδίων Άθλησις και του Πήγασου Πολίχνης,  όπου ο πρώτος της βαθμολογίας του τουρνουά θα συνεχίσει στα τελικά μπαράζ ανόδου  μαζί με τους πρωτοπόρους των ομίλων της Α2, Κύζικο Νέα Πέράμου, Νίκη Αιγινίου και ΑΟ Παλλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Την Παρασκεή 22/4/ στις 20:00 και την Κυριακή στις 24/4 στις18:00 στο κλειστό Κανήθου στηρίζουμε όλοι έμπρακτα με την παρουσία μας την ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS για την πρόκριση στο Final Four ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Κάνουμε τη Χαλκίδα ξανά περήφανη!!!

Όλοι μαζί μπορούμε ψηλά!!!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...