Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καραφουλίδου: «Σοβαρό βήμα παραμονής»

Καραφουλίδου: «Σοβαρό βήμα παραμονής»

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Μακεδόνες Αξιού με 3-0 στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη για την 12η αγωνιστική που ήταν παράλληλα και η πρεμιέρα του β΄γύρου. Κορυφαία παίκτρια του ματς κατά γενική ομολογία, η 17 χρόνη διεθνής διαγώνια (γεννημένη το 1999), Άλκηστη Καραφουλίδου.

Το μεγάλο στοίχημα του συλλόγου των Κυμίνων και ιδιαίτερα του προπονητή, Μανώλη Σκουλικάρη, ο οποίος την πίστεψε από την περυσινή σεζόν και της έδωσε φανέλα βασικού στην Α2 ενώ τη διατήρησε και φέτος στα σαλόνια της Α1, φαίνεται να τον δικαιώνει.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα-φαινόμενο Καραφουλίδου από την Κατερίνη, που βλέπει τον κόσμο από τα 1μ.95, με καταγωγή από τη Σερβία και η οποία «σφυροκοπεί» κάθε αντίπαλο που έρχεται στο κλειστό των Κυμίνων ως αντίπαλος των Μακεδόνων, σχολίασε στο Volleyplanet.gr για το χθεσινό τρίποντο κόντρα στις «κίτρινες»:

karafoul-plasarei-567890

karafoul-me-stafanovits-7890

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς μετά την προηγούμενη νίκη με την Ηλιούπολη. Χρειαζόμασταν το τρίποντο, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στον Άρη και με συγκέντρωση και την πολύ καλή τακτική του προπονητή μας καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Ήταν ένα σοβαρό βήμα παραμονής θα έλεγα.

Μεγάλη βοήθεια ήταν για εμάς και ο κόσμος μας που ήρθε στο κλειστό των Κυμίνων και μας στήριξε αποφασιστικά για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τους ευχαριστούμε πολύ. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας στα υπόλοιπα ματς.»

Η παίκτρια των Μακεδόνων φάνηκε αισιόδοξη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και υποστήριξε:

«Όσον αφορά τη συνέχεια πιστεύω ότι η ομάδα μετά την διακοπή των γιορτών, μπορεί να  συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό αλλά έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.»

makedones-omadiki-gia-xristoygenna-09876makedones-vraveusi-xorigou-345678

Ποντίκας:«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους»

Τις επίσημες ευχαριστίες στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό των Κυμίνων με τον Άρη, εξέφρασε και ο γενικός αρχηγός των Μακεδόνων, Μπάμπης Ποντίκας, ο  οποίος δήλωσε στο Volleyplanet.gr: « Ευχαριστούμε για αλλη μια φορά τους φιλάθλους, που γέμισαν το κλειστό και βοήθησαν την ομάδα μας να νικήσει τον Άρη. Ηταν το δεύτερο σερί τρίποντο στην έδρα μας μαζί με εκείνο της Ηλιούπολης , το οποίο μας δίνει κουράγιο και αισιοδοξία για την παραμονή στην Α1.  Εκ μέρους των Μακεδόνων, εύχομαι καλα Χριστούγεννα σε όλους.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...