Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καστελάνι: «Δίκαια το νταμπλ. Θέλαμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη»

Καστελάνι: «Δίκαια το νταμπλ. Θέλαμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη»

Μοίρασε συγχαρητήρια ο κόουτς του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ παραδέχτηκε ότι ήθελε κάτι παραπάνω να πετύχει η ομάδα του στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στους παίκτες. Για μένα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο για ότι ζήσαμε. Οι τελικοί ήταν πολύ καλοί για το ελληνικό βόλεϊ. Δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα. Δίκαια πήραμε και το Κύπελλο. Στην Ελλάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλαμε κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να φτάναμε πιο ψηλά».

O Ιταλός πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε: «Η εικόνα του σημερινού αγώνα είναι μικρογραφία της παρουσίας μας όλη τη χρονιά. Φοβερή απόδοση για δύο σετ, μετά κάναμε κοιλιά αλλά στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Δίκαια πήραμε τον τίτλο. Εγιναν δύσκολοι αγώνες με τον Παναθηναϊκό αλλά είχαμε το κάτι παραπάνω για τον τίτλο. Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον σύλλογο».