CHALLENGE CUP

Κατακόκκινο ΣΕΦ με συλλεκτικό T-shirt

Κατακόκκινο ΣΕΦ με συλλεκτικό T-shirt

Όταν το μάρκετινγκ έχει γρήγορα αντανακλαστικά τότε μια διοργάνωση αποκτά άλλη όψη και σίγουρα στην περίπτωση του Ολυμπιακού αποκτά και χρώμα… κατακόκκινο!

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη θέλουν όσοι γεμίσουν το ΣΕΦ για τον τελικό της 11ης Απριλίου να ζήσουν το όνειρο από την αρχή μέχρι… το τέλος, να αποκτήσουν το συλλεκτικό μπλουζάκι της διοργάνωσης, να κοκκινίσουν στηνκυριολεξία τις εξέδρες και να υποστηρίξουν τους Πειραιώτες να κατακτήσουν το τρόπαιο του Challenge Cup!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των “ερυθρολεύκων”:

Την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού μας αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, σε έναν ιστορικό τελικό του CEV Challenge Cup, απέναντι στην Ιταλική Ραβέννα. Ο κόσμος του Θρύλου δίνει χρώμα στην αναμέτρηση αυτή, ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ τις εξέδρες του ΣΕΦ και δίνει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτής της μαγικής βραδιάς! Το συλλεκτικό μπλουζάκι του τελικού θα διατίθεται μαζί με τα εισιτήρια του τελικού, από το Γραφείο Μελών & Φιλάθλων στο στάδιο “Γ.Καραϊσκάκης” (κάτω από την Θύρα 19 στην εμπορική στοά) από την Δευτέρα 2 Απριλίου στις 12:00.

ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΜΕ το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όλοι μαζί, μια γροθιά και ΖΟΥΜΕ τα ΟΝΕΙΡΑ μας!

  • Συλλεκτικό μπλουζάκι – οικονομική ενίσχυση 7 Ευρώ