Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και με τη βούλα… σπίτι της η Μπρίνκμαν

Και με τη βούλα… σπίτι της η Μπρίνκμαν

Με μία λιτή ανακοίνωση ο φιναλίστ Α.Ο Θήρας ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με την Γερμανίδα άσο επιβεβαιώνοντας ένα ακόμη αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet.

Η κορυφαία του Επάθλου Forthnet και MVP της ομάδας του Απόστολου Οικονόμου, που αυτές τις μέρες βρίσκεται σπίτι της, δεν έβλεπε την ώρα να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή της από τη διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης.

Μάλιστα κατά τη συμφωνία της με τους ανθρώπους του Α.Ο Θήρας το “πάντσερ” του ελληνικού πρωταθλήματος, τόνισε ότι στη Σαντορίνη “είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια που αισθανεται τόσο ομορφα και τόσο οικεία… σαν στο σπίτι της”. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της Μπρίνκμαν, που η Γερμανίδα άσος μένει για δεύτερη χρονιά σε ομάδα.

Κάτι που εκτίμησε δεόντως ο νησιωτικός σύλλογος και για αυτό με χαρά της πρότεινε ένα συμβόλαιο με ακόμη πιο βελτιωμένους οικονομικούς όρους από το φετινό, αναγνωρίζοντας ασφαλώς και την σημαντική προσφορά της αθλήτριας.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Σαντορίνης

Ο.Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γερμανίδα ακραία ANIKA BRINKMANN για ένα ακόμα χρόνο.

Ευχόμαστε η αγωνιστική περίοδος να 2016-2017 να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την περσινή και να εκπληρωθούν τόσο οι προσωπικοί της στόχοι όσο και της ομάδος μας.

Εκ του ΔΣ
Α.Ο.ΘΗΡΑΣ