Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κιτρινόμαυρα» χαμόγελα

«Κιτρινόμαυρα» χαμόγελα

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατεί στην ΑΕΚ έπειτα από την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής που βρίσκει την ομάδα να μετρά 3 νίκες και να αισιοδοξεί πως τα καλά αποτελέσματα θα συνεχίσουν και τις επόμενες αγωνιστικές.

Η καλή αρχή που πραγματοποιεί η Ένωση στο πρωτάθλημα της Α1 όπως είναι λογικό έφερε πολλά χαμόγελα σε αθλήτριες και προπονητικό τιμ αφού το 3×3 ήταν κάτι που έδωσε σε όλους μια τεράστια ψυχολογική τόνωση.

Κόντρα στα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή της χρονιάς και τα πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας, ο Μανώλης Ρουμελιώτης και οι συνεργάτες του φρόντισαν να «χτίσουν» μια ομάδα από την αρχή διαφοροποιώντας τους στόχους που είχε τις προηγούμενες χρονιές.

Παρά την ριζική ανανέωση που έγινε και με μοναδικές «παλιές» την Γιακουμή, την Ιβάνοβα και την νεαρή Φάκη η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας τις νίκες επί Θήρας, Ανατόλια και Μακεδόνων Αξιού… Τρείς νίκες που έφεραν 9 βαθμούς και κυρίως την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης μιλώντας στο volleyplanet.gr για το πολύ καλό ξεκίνημα υπογράμμισε  «Ήμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το ξεκίνημα. Κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και παρά το άγχος που είχαμε στην αρχή έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Όσο η ομάδα θα παίζει καλά και έρχονται και τα αποτελέσματα τόσο θα απελευθερώνεται και θα αποδίδουμε και καλύτερα. Υπάρχει καλή ποιότητα, ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, κρατάμε καλά την τακτική μας και κερδίζουμε τα παιχνίδια μας»..

Όσο για την συνέχεια ο Μανώλης Ρουμελιώτης επεσήμανε «Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να κρατήσουμε τον ρυθμό και τα θετικά μας αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε ένας αγώνας έχει την δυσκολία του και χρειάζεται να ήμαστε πάντα σοβαροί είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο»

Ο ενθουσιασμός όμως είναι διάχυτος και στις «κιτρινόμαυρες» με την Ιζαμπέλα Ιβάνοβα να τονίζει «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο και ντέρμπι. Προσπαθούμε να κυνηγάμε κάθε φάση, κάθε μπαλιά. Πίστευα πως θα κάνουμε το 3×3 γιατί έχουμε μια καλή ομάδα Οι παίκτριες που έχουμε στην ομάδα έχουνε αποδείξει την αξία τους στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα έχουμε καλή πορεία».