Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Κόουλτερ 2η Καναδή στην ιστορία της Νάξου

Η Κόουλτερ 2η Καναδή στην ιστορία της Νάξου

Με μία ακόμη ξένη ενισχύθηκε η ομάδα του Πανναξιακού, που πρόσθεσε στο ρόστερ του την διεθνή Καναδή ακραία, δεύτερη παίκτρια από την εν λόγω χώρα, μετά την πρώην συμπατριώτισσά της,  Αλίσια Περίν (2015-2016).

Η 24χρονη άσος (1.84μ) είναι απόφοιτος του University of British Columbia στην κινησιολογία και πέρυσι αγωνίστηκε στην Δανία με τα χρώματα της Μπρόντμπι, κίτρινο και μπλε, όπως ακριβώς και του Πανναξιακού.

114

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Κώστας, που γεννήθηκε στο Κάλγκαρι καρφώνει στην επίθεση στα 3.07μ και μπλοκάρει στα 2.85μ.

GetImage.asmx

Η Κόουλτερ, δεύτερη Καναδή, μετά την Περίν (2015-2016), έχει αποφοιτήσει από το ίδιο Πανεπιστήμιο με τις δύο πρώην διεθνείς άσους του Παναθηναϊκού, Κάιλα Ρίτσι και Μαρίζα Φιλντ και όλες οι πρώην παίκτριες των «Thunderbirds» συμμετείχαν στην φετινή προετοιμασία του Καναδά για το Grand Prix της FIVB.

canada

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο τη ακραία της  Εθνικής ομάδας του Καναδά Alissa Coulter, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η 24χρονη αθλήτρια ύψους 1.84 εκ, γεννημένη στο Κάλγκαρι του Καναδά στις 27-10-1993, αγωνιζόταν στο University of British Columbia και με την απόκτησή της είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε Alissa Coulter στην ομάδα μας και το νησί μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δείτε στο video τις καλύτερες στιγμές της Κόουλτερ τη σεζόν 2016/2017