CHAMPIONS LEAGUE

«Κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Να γιορτάσει τη δεύτερη σερί συμμετοχή της  στην ελίτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει στόχο η Ποσολγίνιτσα που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (5/11, 20.25 τοπική ώρα).

Οι ιθύνοντες της Αυστριακής ομάδας, γνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί αλλά στόχο έχουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, «αναστατώνοντας» τους Πρωταθλητές Ελλάδας και μετατρέποντας σε γιορτή την αναμέτρηση στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

«Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα», παραδέχεται ο προπονητής Μπόγκνταν  Κότνικ. «Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι για έναν τόσο δυνατό και μεγάλο αντίπαλο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Περίπου 2000 φαν του βόλέϊ από όλη την περιοχή αναμένονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο Κλάγκενφουρτ με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Μάρτιν Μίτσου να λέει: «Αν διατηρήσουν το αγωνιστικό επίπεδο που έχουν δείξει τελευταία, μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει το γήπεδο θα «τρέμει»!

Πέρυσι η νίκη της Ποσολγίνιτσα επί της Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ έκανε αίσθηση ενώ ήταν η πρώτη στην ιστορία της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση. Φέτος, το σωματείο που βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό κοντά στα σύνορα Ασυτρίας-Σλοβενίας θα επιδιώξει ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στους αντιπάλους της στο 4ο όμιλο, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό.