CHALLENGE CUP

Κουμεντάκης «Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Μονόδρομος οι τίτλοι για Ολυμπιακό»

Κουμεντάκης «Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Μονόδρομος οι τίτλοι για Ολυμπιακό»

Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, με τους Θρακιώτες ακραίους να δηλώνουν πανευτυχείς για τις υπέροχες «ερυθρόλευκες» στιγμές που έζησαν στο ΣΕΦ μαζί με τον κόσμο, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Ραφήλ Κουμεντάκης αποτέλεσε εκ των κορυφαίων του τελικού. Η λήξη του αγώνα τον βρήκε αγκαλιά με τους δικούς του ανθρώπους να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Ο Θρακιώτης ακραίος έχοντας το μετάλλιο στο στήθος αναφερόμενος στα όσα έζησε δήλωσε «Είναι μοναδικό συναίσθημα αυτό που ζούμε. Νομίζω οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Το αξίζαμε 100%  και δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Δεν έχουμε τελειώσει όμως. Έχουμε συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις και μονόδρομος του Ολυμπιακού είναι κυνηγά όλους τους τίτλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την σημερινή του παρουσία. Είναι εικόνες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ στη ζωή μας».

Δαλακούρας : «Δεν γινόταν να το χάσουμε»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και ο έτερος Θρακιώτης του Ολυμπιακού, Ανέστης Δαλακούρας. Ο 30χρονος διεθνής ακραίος των «ερυθρολεύκων» λίγο μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού δήλωσε «Από την αρχή της χρονιάς δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα είχαμε στο μυαλό μας την Ευρώπη, αλλά όσο παίζει βλέπεις τι μπορεί να κάνει η ομάδα και από ένα σημείο και έπειτα το πιστέψαμε. Φθάσαμε μέχρι εδώ και πλέον δεν γινόταν να το χάσουμε. Η ομάδα έδειξε ποιότητα και σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια και είναι εκπληκτικό που μέσα σε αυτό το γήπεδο με τόσο κόσμο σηκώσαμε αυτό το τρόπαιο.

Όσο για το πλέον κομβικό σημείο της πορείας προς το 3ο Ευρωπαϊκό ο Αλεξανδρουπολίτης ακραίος ήταν ξεκάθαρος υπογραμμίζοντας «Σίγουρα το πλέον κομβικό παιχνίδι της διοργάνωσης ήταν αυτό στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου γυρίσαμε το παιχνίδι. Είμασταν ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, έναν πόντο, αλλά το γυρίσαμε δείχνοντας ήθος και χαρακτήρα και τα καταφέραμε».

Με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού ο ίδιος μπαίνει σε ένα «κλειστό club» όσων κατάφεραν να το πετύχουν. Για το πως νιώθει ο Δαλακούρας εμφανώς χαρούμενος είπε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να πάρω και άλλα στην καριέρα μου».

Έβρος Power

Οι πανηγυρισμοί για τους Θρακιώτες του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν στην εξέδρα με τους δικούς τους ανθρώπους… Σε οικογενειακό mood με τον Κώστα Δαλακούρα να είναι δίπλα στον αδελφό του και να δίνει τα συγχαρητήρια, ενώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε και ο πρώην «ερυθρόλευκος» λίμπερο Άκης Δαρίδης. Το Θρακιώτικο «καρέ» είχε την ευκαιρία να τα πεί για αρκετή ώρα, με τα χαμόγελα και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ τους.